Skip to content

ZorgWiel

Stichting ZorgWiel biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. ZorgWiel wil uitstralen dat zorg en ondersteuning aan mensen met een beperking zich nooit geïsoleerd voltrekt, maar een levendig samenspel is van mensen die zorg nodig hebben, hun ouders/familie, professionele begeleiders, buren/vrienden en vrijwilligers. In verbinding met elkaar, met respect voor ieders eigen verantwoordelijkheid en met een open houding naar de lokale samenleving geven wij met elkaar inhoud aan het werk van ZorgWiel.

Ondersteuning

AAG ondersteunt ZorgWiel op verschillende gebieden; personeel, financiën, implementatie Spend Cloud en Kas en Pas en factuurverwerking. ZorgWiel heeft een kleinschalige staf waardoor de inhuur van AAG veel oplevert. Zo hoeven zij geen mensen in dienst te nemen omdat AAG alle expertise in huis heeft.

Door de ondersteuning van AAG kan ZorgWiel zich zo veel mogelijk richten op het goed laten verlopen van de zorg.

Waarom AAG?

ZorgWiel heeft voor AAG gekozen omdat zij op zoek waren naar een organisatie die past bij de organisatie waarvoor gewerkt wordt. In dit geval korte lijnen, snelle reacties en transparant

De contactpersonen binnen AAG heeft ZorgWiel ervaren als hele prettige personen, die goed meedenken in wat ZorgWiel nodig heeft. Niet alleen op aanvraag, maar ook proactief, zodat ZorgWiel tijdswinst kan behalen in zaken die ze zelf nog niet bedacht hadden. ZorgWiel zou AAG zeker aanbevelen aan andere organisaties!

“Door de ondersteuning van AAG kan ZorgWiel zich zoveel mogelijk richten op het goed laten verlopen van de zorg.”

Jeanet Kerckhoffs
stafmedewerker bedrijfsvoering Zorgwiel

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op.

Contact

Klantcases

Ontdek meer klantcases

Search