Skip to content

Expertises

De maatschappij verandert snel. En de zorg dus ook! Veel zorgorganisaties vinden het lastig om dat tempo bij te benen. Daarom ondersteunen wij ze bij het verbeteren van al hun bedrijfskundige processen. Zodat zorgorganisaties zich weer kunnen focussen op hun belangrijkste taak: de zorg beter maken.

Betere zorg begint met een goede basis

Goede zorgmedewerkers zijn goud waard. Maar dan moet je ze natuurlijk wel in hun kracht zetten. Daarom helpen we zorgorganisaties bij het optimaliseren van bedrijfskundige processen. Want betere zorg begint met een goede basis. Van financiële, personeels- en salarissystemen tot en met business intelligence oplossingen: zorgorganisaties hebben tal van knoppen om aan te draaien. Maar ook vele uitdagingen om op te lossen. Gelukkig weten we vaak precies hoe we je daarbij het beste kunnen helpen. We brengen jouw behoeften en knelpunten in kaart, stellen verbeteropties voor en implementeren deze. Voor elk bedrijfsmatig proces bovendien. Zo smelten onze expertises schitterend samen.

Expertises

HR & Payroll

We stroomlijnen alle administratieve processen voor personeelszaken. Zodat zorgorganisaties ook de beste zorg bieden aan hun eigen medewerkers.

Capaciteit & Planning

De planning van medewerkers is een zorg op zich. Als schakel tussen de vraag en de beschikbare capaciteit, nemen we die zorg graag uit handen.

Business Intelligence & Data Science

Met AAG Analytics geven we betekenis aan data. Die gebruiken we vervolgens om de beste keuzes te maken, voor vandaag én morgen.

Facilitair & Inkoop

We vertalen de behoefte van (toekomstige) doelgroepen naar facilitaire concepten. En we weten hoe we de inkoop het beste kunnen organiseren.

Vastgoed & Duurzaamheid

We zijn koploper in vastgoedvraagstukken voor de zorg. Voor een duurzame bedrijfsvoering zijn zorgorganisaties bij ons dus aan het juiste adres.

Zorgcontrol & Zorgadministratie

De financiële verwerking van geleverde zorg is complex. Door zorgorganisaties hierbij te helpen, krijgen ze grip op deze processen.

Finance, Verantwoording & Business control

Van impairment tot en met de doorrekening van zorginitiatieven. We vertalen en administreren financiële vraagstukken altijd naar concrete oplossingen.

Functioneel Beheer & Implementatie

We weten als geen ander welke software en applicaties nodig zijn voor een betere bedrijfsvoering. En we richten de systemen ook nog eens effectief in.

Vragen en contact

Natuurlijk vertellen we je graag meer over onze expertise. Neem contact met ons op via onderstaande button. Je hoort snel van ons!

Contact

Diensten

Met onze expertises en inzet werken we samen aan een zorglandschap dat menselijk en toekomstbestendig is. En dat doen we met consultancy, detachering, outsourcing en opleidingen. Onze interim managementdiensten bieden flexibele oplossingen voor tijdelijke behoeften, terwijl onze outsourcingdiensten zorgen voor efficiëntie en kwaliteit in administratieve en ondersteunende taken. Daarnaast investeren we in kennis en vaardigheden met AAG opleidingen en bieden we op maat gemaakt advies via onze consultancy om zorgorganisaties te helpen hun bedrijfsvoering te optimaliseren. Kortom, met onze expertises staan wij klaar om zorgorganisaties te versterken en te begeleiden naar succes.

Klantcases

Hoe we andere zorgorganisaties hebben geholpen? Laat je inspireren!

Search