Skip to content

Wij van AAG

Onze brandstory:

Een goede bedrijfsvoering is onmisbaar voor betere zorg. Daarom helpen we zorgorganisaties bij het verbeteren van hun bedrijfskundige processen. Door mensen, processen en systemen optimaal met elkaar te verbinden, laten we zorgorganisaties uitblinken. Zo maken we samen de zorg beter.

Missie & Visie Bedrijfsvoeringsmodel van AAG Onze brandmovie De merkwaarden

Missie

We verbeteren bedrijfsvoering in de zorg.

Visie

We helpen zorgorganisaties om hun bedrijfskundige processen te verbeteren. Want een goede bedrijfsvoering is onmisbaar voor betere zorg. Met aandacht en kwaliteit zoeken we naar de optimale balans van mensen, processen en systemen.

“En hebben we die gevonden? Dan kunnen zorgorganisaties uitblinken in datgene waar ze goed in zijn. Voor vandaag, maar vooral ook voor morgen en overmorgen.

Bedrijfsvoeringsmodel

Een goede bedrijfsvoering is de basis voor goede zorg. Maar onze maatschappij verandert in een hoog tempo. Zo hebben vergrijzing, digitalisering en wetgeving enorme gevolgen voor de bedrijfsvoering van zorgorganisaties. AAG helpt bij het verbeteren van (bedrijfskundige) processen. We overzien het grotere plaatje én houden oog voor detail. Op elk niveau, zonder concessies en voor elke expertise.

Mens

De juiste zorg begint altijd met de juiste mensen. Goede medewerkers zijn goud waard voor zorgorganisaties. Daar moeten ze dus goed voor zorgen. Maar door de krapte op de arbeidsmarkt en de stijgende kosten, wordt dat steeds lastiger. We bieden zorgorganisaties slimme handvatten om de mens centraal te (blijven) zetten.

Proces

We stroomlijnen alle processen rondom het personeel van een zorgorganisatie: van de salarisadministratie tot en met de planning. Maar ook op het gebied van vastgoed en facilitaire dienstverlening weten we de weg in de complexe wereld van de zorg.

Systeem

De wereld digitaliseert in rap tempo. En zorgorganisaties móeten op die trein springen. De noodzaak om inzicht in data te hebben en op basis daarvan bij te kunnen sturen, wordt steeds groter. Het gebruik van professionele en passende software draagt bij aan een optimale bedrijfsvoering. We hebben alle kennis en kunde in huis om zorgorganisaties daarbij te helpen.

Onze brandmovie

De merkwaarden van AAG

Geven onze organisatie karakter en kleur.

Bevlogen

Wij zijn bevlogen en gaan voor het beste advies.

Onafhankelijk

Wij zijn onafhankelijk: tonen en nemen initiatief.

Sociaal

Wij zijn sociaal en vinden het menselijke aspect het belangrijkst.

Ontmoet AAG-ers

Een goede bedrijfsvoering zet je organisatie op voorsprong. Maar uiteindelijk moeten mensen het doen. Bij AAG is dat niet anders. Dit zijn onze experts!

Vragen en contact

We vertellen veel. Niet gek, want we hebben ook veel te bieden. Heb je een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Contact

Werken bij AAG?

Werken bij AAG betekent: samenwerken. Daarbij gaan kennis en plezierig werk hand-in-hand. Samen gaan we voor onze klanten door het vuur. Samen maken we de zorg beter.

Bekijk vacatures

Certificering

De dienstverlening van AAG voldoet aan diverse (inter)nationale normen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We zorgen dat onze klanten en medewerkers trots zijn op AAG. Trots op wat we doen en om wie we zijn. Onze focus op duurzaamheid draagt daar zeker aan bij: van de duurzame inkoop en acties van ons Green Team tot en met het ondertekenen van de Green Deal voor de zorg. Uiteraard hebben we ook veel aandacht voor de duurzame inzetbaarheid en persoonlijke groei van onze medewerkers. En we ondersteunen diverse maatschappelijke initiatieven.

Bijvoorbeeld:

Door vervoer, kantoorgebouw en inkoop verder te verduurzamen.
Door AAG-ers de gelegenheid te geven om vrijwilligerswerk te doen.
Door aandacht voor kwaliteit, werkplezier en werkgeluk.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws in jouw vakgebied en van wat we doen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt alleen nieuws over de expertises die voor jou relevant zijn!

  •  *
  •  *
  •  *
  • Lees de  privacyverklaring van AAG

Volg onze socials #AAG

Search