Skip to content

Cleijenborch

Stichting Ouderenzorg Noord-Beveland, locatie Cleijenborch, had behoefte aan het toekomstbestendig inrichten van de maaltijdvoorziening en de ontwikkeling van een centraal gastvrijheidsconcept. Met het nieuwe gastvrijheids- en maaltijdconcept wil de organisatie de cliënt- en gastbeleving verbeteren en de bewoner meer keuzemogelijkheid bieden in een betere ambiance en beleving.

Onze oplossing

AAG heeft Cleijenborch geholpen met het ontwikkelen van de visie op gastvrijheid en de visie op eten & drinken. Hierbij stond het realiseren van flexibiliteit en een optimale (gastvrijheids)beleving centraal. Vervolgens is de visie vertaald naar concrete concepten voor verschillende doelgroepen van de organisatie. Door middel van diverse sessies met bewoners en medewerkers zijn we van losse ideeën tot een samenhangend, integraal geheel gekomen.

Concrete resultaten

Wie de locatie Cleijenborch bezoekt komt binnen in een prachtig mooi, gastvrij atrium met een uitnodigende Kiosk waar men van de gastvrouw een kop koffie krijgt aangeboden. Neem plaats in het levendige en gezellige zitgedeelte waarvoor Lavoir het ontwerp heeft gedaan. Er is een multifunctionele ruimte waar evenementen worden georganiseerd, dagbesteding plaatsvindt en de warme maaltijd wordt genuttigd. Iedereen is van harte welkom. De maaltijd wordt geserveerd vanuit de nieuw gerealiseerde keuken. Op de woongroepen zijn de keukens vernieuwd zodat de maaltijd dichtbij de cliënt kan worden bereid, net zoals thuis.

Om dit concept succesvol te maken heeft AAG ook de implementatie uitgevoerd. Onder andere het leveranciersselectietraject en ook de begeleiding van medewerkers. Deze begeleiding heeft ervoor gezorgd dat medewerkers zich comfortabel voelen om te werken met de nieuwe apparatuur en volgens de nieuwe processen.

“AAG combineert haar vakmanschap met aanvoelen, inleven en begrijpen en dat is precies wat wij onder gastvrijheid verstaan!”

Drs. J.J. (Jolanda) Meijer-Poelman
directeur bestuurder

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op.

Contact

Klantcases

Ontdek meer klantcases

Search