Skip to content

Meer inzicht met

AAG Analytics

AAG Analytics geeft zorgorganisaties meer inzicht in data op het gebied van zorg, financiën, personeel en planning. Ons platform maakt het verzamelen en opvragen van gegevens bovendien eenvoudig: online, on demand en altijd up-to-date. Zo heb je snel inzicht en kun je direct bijsturen. Dat maakt ons dashboard onmisbaar in de zorg.

Contact of demo?
Brochure downloaden

Business intelligence platform

AAG Analytics is een business intelligence platform dat grote hoeveelheden data omzet in eenduidige, actuele en concrete cijfers. Voor diverse afdelingen en op verschillende niveaus. Het is namelijk mogelijk om resultaten te analyseren, te filteren en specifieke rapportages en dashboards te genereren.

Efficiënt product

Dankzij onze universele aanpak, profiteer je van lage kosten en een efficiënt product.

Snelle implementatie

Met bewezen techniek kunnen we data binnen één week in ons dashboard laden.

Gevalideerd systeem

AAG Analytics draait inmiddels bij meer dan vijftig zorgorganisaties.

Eenvoudig aansluiten

Om data op te halen, koppelen we de meest gangbare systemen binnen de zorg.

Verzorgend karakter

Doordat we alleen binnen de zorg actief zijn, herkennen we patronen snel en kunnen we breed adviseren.

Data on demand

Je hoeft gegevens niet langer zelf op te halen. Ze zijn altijd en overal beschikbaar.

Vier domeinen, één overzicht

AAG Analytics geeft inzicht in de kern van je bedrijfsvoering: zorg, financiën, personeel en planning. Daarbij ligt de nadruk op de data uit het elektronisch cliëntendossier, omdat goede zorg leveren altijd voorop staat. Maar dat moet natuurlijk wel zo efficiënt mogelijk gebeuren. Daarom is de samenhang met de andere domeinen essentieel.

De systemen waarmee we koppelen

Van AFAS en Youforce tot en met Ons Nedap en Care4: alle veelgebruikte software is gekoppeld aan AAG Analytics. Onlangs hebben we aan het rijtje van zo’n dertig systemen ook Ysis en Pluriform Zorg toegevoegd. Hierdoor kunnen we moeiteloos de juiste zorgdata, financiële data, personele data en planningsdata inladen. Gebruik je andere software? Dan onderzoeken we graag wat mogelijk is.

Financieel

• Accountview
• AFAS
• Bomas
• Exact online
• Exact Globe
• Exact Financials
• ProActive
• Visma.net

Personeel

• AFAS
• Youforce
• Visma HR

Zorg

• Care4
• Fierit ECD
• Medicore
• NEXUS
• Ons Nedap
• Pluriform Zorg
• SDB ECD
• Ysis

Planning

• Ons Nedap
• SDB Planning
• OWS Ortec
• Intus InPlanning

“AAG Analytics geeft ons grip op de bedrijfsvoering”

Sharon Pieterse

Parlan

Wat levert AAG Analytics op?

Met een abonnement op AAG Analytics heb je 24/7 inzicht in de bedrijfsvoering, op een dataplatform dat continu vooruitgaat – we zetten onder andere vol in op data science. Daarnaast ben je onbezorgd in beheer en onderhoud, krijg je dynamische analyses in plaats van statische rapportages en profiteer je van de kennis en ervaring van álle AAG-ers. Zo verdien je de investering weer snel terug. Voor de implementatie betaal je een eenmalige fee. De abonnementskosten berekenen we op basis van het aantal gebruikers.

De drie typen licenties

AAG Analytics kent meerdere typen gebruikers: light en pro. Light gebruikers zijn lezers. Pro gebruikers, die op hun beurt onderverdeeld worden in developers en key users, gaan zelf aan de slag met data.

Light gebruikers Pro gebruikers Pro gebruikers
Analyser Developer Key user
Direct belangrijke management Informatie beschikbaar
Toegang tot de Power BI App
Analyses uitvoeren
Beveiliging op dataniveau (Row-Level Security)
Dagelijkse verversing van brondata
Toegang tot gemeenschappelijke werkruimte
Dashboards ontwikkelen
Zelf rapportages maken
Nieuwe inzichten en functionaliteiten direct zichtbaar
Gemachtigd om de App te publiceren vanuit de werkruimte
Referentietabellen aanpassen via analytics@aag.nl
Mogelijke issues en/of verzoeken inschieten via analytics@aag.nl
Proactieve informatie over releases en nieuwe functionaliteiten
Uitnodiging voor de AAG Analytics gebruiksdagen

Zes stappen van implementatie

In slechts zes stappen is jouw data live te zien in AAG Analytics, waarbij jij de snelheid bepaalt. Uiteraard vragen we ook wat van jouw organisatie: tijd en aandacht. Tijdens de implementatie én daarna. Dat is cruciaal om er een blijvend succes van te maken.

AAG Analytics bij zorgorganisatie Maaswaarden

De samenwerking tussen AAG Analytics en Maaswaarden is een erg fijne! We legden het vast in deze bijzondere video waarin Marieke De Wild-Doggen, Manager Financiën en Services, en Camiel Pijnenborg, Manager Zorg en Dienstverlening, delen hoe AAG Analytics bijdraagt aan de vereenvoudiging van hun dagelijkse werkzaamheden.

Samenwerkingspartners

Als onafhankelijk dataplatform koppelen we meer dan dertig systemen. Met partners CareRatio en Visma|Raet hebben we de samenwerking uitgebreid: zij introduceren ons met veel vertrouwen in hun wereld.

Ook organiseren we met CareRatio en Visma|Raet inhoudelijke sessies om AAG Analytics te verrijken en de juiste productontwikkelingen vast te stellen. Alleen gaan we snel, maar samen komen we verder.

Ook samenwerken?

Ontmoet team Analytics

We hebben verschillende business intelligence-specialisten, data scientists en consultants in huis. Die volgen de laatste ontwikkelingen op de voet en grijpen iedere kans om AAG Analytics naar een hoger niveau te tillen.

Meer informatie over AAG Analytics?

Wil je meer weten over AAG Analytics of heb je een specifieke vraag? Laat dan je bericht achter via het contactformulier. Je kunt ook een demo aanvragen of een inspiratiesessie bijwonen. We vertellen dan alles over de mogelijkheden en de voordelen voor jouw zorgorganisatie. Een demo kan digitaal, maar het liefst komen we bij je langs. Collega-bestuurders en managers kunnen dan meteen aanschuiven.

Leuk dat je interesse hebt in AAG Analytics! Laat hieronder je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Leuk dat je interesse hebt in AAG Analytics! Laat hieronder je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Benieuwd naar onze beproefde tool, die al door meer dan 50 zorgorganisaties wordt gebruikt, en het werk van al deze gebruikers vereenvoudigt? Meld je dan aan voor de inspiratiesessie!

Ik meld mij aan voor de AAG Analytics Inspiratiesessie op:
Naam

Leuk dat je interesse hebt in AAG Analytics! Laat hieronder je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Meer weten over data?

Joris Wetzer
j.wetzer@aag.nl
06-12930274

AAG Analytics

Meer weten?

AAG Analytics maakt de zorg inzichtelijk.

Klantcases

Hoe we andere zorgorganisaties hebben geholpen? Laat je inspireren!

Bekijk cases

Opleidingen

We leren elke dag bij. Die kennis delen we graag via onze opleidingen.

Naar opleidingen

Op de hoogte blijven van het laatste AAG Analytics nieuws?

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van onder andere de laatste updates over Analytics, krijg een exclusief kijkje achter de schermen en ontmoet de AAG-ers!

Volg ons

Search