Skip to content

WVO Zorg

Begin 2023 organiseerden wij samen met WVO Zorg uit Vlissingen een inspirerend programma voor de ongeveer 50 medewerkers van de restaurants, de winkels en de recepties. Vanuit de organisatie werd er aan de deelnemers een leuke kaart toegestuurd als aftrap voor het programma. Vervolgens zijn we in twee groepen gestart met een inspiratietour. Hierbij hebben we in de omgeving diverse interessante zorgconcepten én commerciële concepten bezocht. Met zijn allen in de bus zorgde voor nieuwe verbindingen tussen de collega’s. Als afsluiting van de inspiratietour gaf Jeanine de Vries van AAG een workshop over houding & gedrag in relatie tot gastvrijheid. Dit was tevens de opstap naar de trainingsdag.

Trainingsdag

Tijdens de trainingsdag hebben we teruggeblikt op de inspiratietour en zijn we met de deelnemers in het theater van WVO op zoek gegaan naar elkaars kwaliteiten en talenten. AAG heeft een intro verzorgd over samenwerken en communiceren. Over het overbrengen van boodschappen. Bewustzijn van lichaamstaal. Niet te snel oordelen maar met open houding luisteren; LSD. Vervolgens zijn we in groepjes uiteen gegaan om een opdracht tot een succes te brengen. De opdrachten blonken uit in creativiteit; van het samen maken van een muziekstuk tot bloemschikken en van het bakken van een appeltaart tot het schilderen van een drieluik. Het was mooi en leerzaam om te zien hoe verschillende karakters en talenten elkaar aanvulden waardoor er synergie kon ontstaan. Vervolgens hebben we individuele doelen en teamdoelen opgesteld voor de toekomst.

WVO Zorg over deze dag

WVO Zorg had begin dit jaar de mogelijkheid om scholingsbudget voor de facilitaire medewerkers in te zetten. We hadden wel iets in gedachten op gebied van training, maar zochten een partij die ons daar verder in kon ondersteunen. Vanwege eerdere samenwerking met Stijn Creemers van AAG, was het contact snel gelegd. Stijn is een persoon die creatief graag meedenkt en gezamenlijk is er een geweldig programma uit gerold.

“Samen met Stijn en Jeanine van AAG hebben we onze medewerkers een waardevolle trendtour en trainingsdag bezorgd. De wijze van samenwerking en de creatieve geest van AAG is uniek.”

Marcel Westveer
hoofd facilitaire voorzieningen

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op.

Contact

Klantcases

Ontdek meer klantcases

Search