Skip to content

RIBW K/AM

Bij RIBW K/AM stonden we voor een uitdagende taak: de herziening van onze verouderde informatievoorziening. Ons doel was helder – we wilden overstappen naar een dashboard dat near real-time, data-gedreven besluitvorming mogelijk maakt. Na een grondig en uitgebreid selectieproces viel onze keuze op AAG-Analytics.

Na een grondig en uitgebreid selectieproces viel onze keuze op AAG-Analytics.

Uitdaging en oplossing

Voorheen vertrouwden we op een handmatig, tijdrovend proces voor rapportages, beheerd door onze controller. Dit proces was niet alleen inefficiënt, maar vormde ook een aanzienlijk afbreukrisico voor onze organisatie. Bovendien zorgde het ervoor dat onze besluitvorming op basis van data constant achterliep op de actuele ontwikkelingen.

Resultaten en voordelen

De implementatie van AAG Analytics voorziet onze organisatie van de essentiële tools die nodig zijn om de volgende stap te zetten naar betere prestaties, meer efficiëntie in onze processen, en data-gedreven besluitvorming.

Waarom AAG?

De keuze voor AAG was eenvoudig: hun oplossing sloot perfect aan bij onze vereisten. Hun expertise in het zorgsegment, gecombineerd met een bewezen trackrecord, gaf ons het vertrouwen dat we de juiste partner hadden gekozen. Bovendien was hun SaaS-applicatie, met Power BI onder de motorkap, in lijn met onze architectuur en Cloud-SaaS strategie.

Aanbeveling

Gezien het succesvolle verloop van het project, zou ik AAG Analytics aanbevelen aan andere zorgorganisaties die op zoek zijn naar een sterke en innovatieve oplossing in BI. Hun benadering is innovatief en heeft zich in onze ervaring als zeer effectief bewezen.

“Met AAG als partner voelen we ons goed uitgerust om toekomstige uitdagingen het hoofd te bieden.”

Wilfred Groeneveld
manager IT RIBW K/AM

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op.

Contact

Klantcases

Ontdek meer klantcases

Search