Skip to content

Philadelphia

Philadelphia ondersteunt mensen met een beperking met het leiden van hun eigen leven. 8.600 cliënten krijgen elke dag kansen om hun eigen leven te leiden. Zij wonen bij Philadelphia en krijgen intensieve zorg of ambulante begeleiding, komen om hun dag passend in te vullen of om te logeren. Er werken ruim 7.500 medewerkers verspreid over 500 locaties in Nederland.

Philadelphia heeft AAG ingeschakeld om het functioneel beheer op zich te nemen. Dit betekent dat we enerzijds het applicatiebeheer van het e-HRM systeem Youforce hebben opgepakt en anderzijds het planningssysteem Aysist.

Resultaten

Door het oppakken van deze werkzaamheden zorgt AAG ervoor dat de medewerkers van Philadelphia zich kunnen richten op andere projecten en taken. AAG biedt ook extra capaciteit en vervanging tijdens afwezigheid van eigen personeel zodat de continuïteit gewaarborgd blijft.

AAG levert nog steeds tijdelijke ondersteuning aan Philadelphia op het vakgebied functioneel applicatiebeheer.

Erg fijn om extra capaciteit beschikbaar te hebben. Met name bij grote projecten biedt dit ons de mogelijkheid om flexibel om te gaan met de capaciteitsvraagstukken en de pieken op te vangen.

Rienk Visser
manager functioneel beheer

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op.

Contact

Klantcases

Ontdek meer klantcases

Search