Skip to content
Terug naar expertises

HR & Payroll

Je medewerkers zijn goud waard. Daarom helpen we je goed voor ze te zorgen, met optimale HR- en payrollsystemen en gestroomlijnde processen.

Lees verder Neem contact op

Een dynamisch werkveld

Zelfwerkzaamheid, talentmanagement, boeien en binden… Het is zomaar een greep uit de vele HR-trends. Ook verandert het werkveld rondom personeel in hoog tempo. Houd je alle ontwikkelingen in deze dynamische wereld nog bij? Dat is knap. Lukt het je niet? Dan kunnen we helpen op het gebied van personeels- en salarisadministratie en met HR-diensten op strategisch, tactisch én operationeel niveau.

We informeren je regelmatig over relevante wetgeving, nieuwe beleidsregels en veranderingen in cao’s.
We helpen je met het maken van de juiste HR-keuzes.
We nemen de complete administratie uit handen.
En we adviseren je in de breedste zin.

HR & Payroll-expertises

Het doel van onze ondersteuning op het gebied van personeel en salaris: tevreden medewerkers. Want als dat lukt, kun jij je focussen op wat écht belangrijk is: betere zorg voor je cliënten.

Applicatiebeheer en -optimalisatie

Van roosterprogramma tot business intelligence-oplossing: voor elke professional zijn applicaties onmisbaar. Met een objectieve en kritische blik helpen we systemen beheren en verbeteren.

E-HRM

Altijd en overal toegang tot up-to-date informatie, eenmalige centrale registratie én een systeem dat personeelsprocessen naar wens ondersteunt – zoals verlofaanvragen. Dat is e-HRM van AAG.

HR-advies

Je medewerkers elke dag het verschil laten maken: dat vraagt om een HR-strategie die past bij je organisatiedoelstellingen en maatschappelijke ontwikkelingen. Onze experts denken met je mee en springen bij.

Personeels- en salarisadministratie

We kunnen je adviseren, tijdelijk op locatie ondersteunen of alles voor je uit handen nemen. Het doel blijft hetzelfde: je personeels- en salarisadministratie op orde brengen en houden.

Strategische personeelsplanning

Kun je ambities waarmaken met het huidige medewerkersbestand? Zijn er meer of juist minder collega’s nodig? Of zijn er over een tijdje andere competenties vereist? We anticiperen op wat er ook komen gaat.

Samen de zorg beter maken?

HR & Payroll is slechts één van onze expertises. We helpen zorgorganisaties op veel meer gebieden om hun bedrijfskundige processen te verbeteren. Op welk vlak we ons ook begeven: we verbinden mensen, processen en systemen optimaal, zodat je medewerkers en jij kunnen uitblinken. Zullen we samen de zorg beter maken?

Contact

Maak kennis met onze experts

Voor tevreden medewerkers ben je bij onze specialisten aan het juiste adres. Want ook je collega’s verdienen aandacht en alleen de beste zorg.

Meer weten over slim ingerichte applicaties? Neem contact met mij op!

Rob van Griensven

Manager sales & accountmanagement

Neem direct contact op

Opleidingen

We leren elke dag bij. Die kennis delen we graag via onze opleidingen.

Lees verder

Klantcases

Hoe we andere zorgorganisaties hebben geholpen? Laat je inspireren!

Lees verder

Producten

AAG-producten en diensten tillen processen naar een hoger niveau.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Allereerst: het is goed dat je ermee bezig bent. Maar voor een goed advies dat past bij je organisatie, maken we graag een afspraak.

We nemen dit onderdeel graag van je over. Eventueel door een van onze experts te detacheren. Ook delen we onze kennis via opleidingen.

Daar komen we achter met behulp van een scan. Op basis van de resultaten adviseren we je en richten we oplossingen samen in.

Natuurlijk! Onze experts kunnen dan mét je collega een passend strategisch plan opstellen. Samen weten we nou eenmaal meer.

Search