Ga naar hoofdinhoud

Johan de Vogel

manager outsourcing

Als manager outsourcing werk ik samen met mijn teams om de personeels- en salarisadministraties die wij voor onze klanten uitvoeren zo goed mogelijk te organiseren. We vinden het daarbij niet alleen belangrijk dat de kwaliteit hoog is, maar dat we daarnaast ook fungeren als ‘verlengstuk’ van onze klanten. We helpen daarbij onze klanten om de processen en administratieve taken eenvoudiger te maken. Ik combineer deze functie met mijn taken als accountmanager.

In de dagelijkse praktijk als accountmanager kijk ik samen met mijn klanten op welke wijze zij hun bedrijfsvoering het beste kunnen organiseren. Mijn drijfveer is namelijk dat er zoveel mogelijk tijd en geld aan de directe zorg besteed moet worden. En dat kan alleen als de ondersteunende diensten zo compact en efficiënt mogelijk zijn georganiseerd.

Een boeiende combinatie van werkzaamheden. Op deze wijze houd ik zowel feeling met de inhoudelijke processen als met de wensen van onze klanten waardoor ik deze zo goed mogelijk bij elkaar breng.

Zoeken