Skip to content

Imke Witlox

manager hr & payroll

Als manager zet ik me in voor urgente klantvragen waarbij consultants tijdelijk ondersteunen bij klanten en er voor zorgen dat de salarisadministratie doorloopt en het systeem optimaal functioneert.

Een goede afstemming tussen systeem, beleid en proces en het gedrag zijn van belang voor het optimaal functioneren van zorgorganisaties. Hierin is het belangrijk dat het systeem optimaal werkt. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan is het belangrijk dat de (interne) klant een vraag kan stellen en we meedenken en zoeken naar een passende oplossing. Dit zodat het proces niet stagneert. Hierin nemen we medewerkers mee, want een goed functionerend systeem en een optimaal proces dragen bij aan het verhogen van klant- en medewerkerstevredenheid.

Mijn uitdaging? Vraagstukken op het gebied van functioneel beheer integraal oppakken en samen met alle betrokken partijen het gewenste resultaat en de juiste borging bereiken. Daarnaast is mijn uitdaging om in de huidige arbeidsmarkt de juiste consultant in te zetten bij de klant, met hierbij aandacht voor de klantvraag, maar zeker ook voor het welzijn van de medewerkers.

Search