Skip to content

John van Aspert

senior payroll consultant

Als senior payroll consultant ben ik voor onze klanten verantwoordelijk voor alle werkzaamheden met betrekking tot de salarisadministratie, zowel op locatie van de klant als op ons kantoor in Den Bosch.

Het optimaliseren van werkprocessen behoort tot mijn dagelijkse werkzaamheden. Het is mijn ambitie om processen dusdanig in te richten dat deze efficiënter en effectiever kunnen verlopen. Het realiseren van een koppeling tussen de diverse systemen is een van mijn specialiteiten. Ik voer met regelmaat quickscans uit bij verschillende zorgorganisaties uit én implementeer de verbeteringen. Ook begeleid ik conversies en integratieprojecten tussen de salaris- en financiële administratie en roostersystemen. Dergelijke projecten kun je alleen uitvoeren als je alles weet over de salarisverwerking en de procedures in de zorg. Dankzij mijn kennis van en ervaring overzie ik alle aspecten.

Naast mijn werkzaamheden als senior payroll consultant draag ik ook zorg voor het applicatiebeheer van diverse databases die bij AAG zijn ondergebracht. Dat maakt mijn functie divers en uitdagend.

Search