Skip to content
Terug naar expertises

Finance, Verantwoording & Business control

Abstracte vraagstukken vertalen naar doordachte analyses en concrete oplossingen? Dat is een kunst, die we tot in de puntjes beheersen.

Lees verder Neem contact op

Hoogwaardig en snel

Financiële uitdagingen zijn vaak complexer dan andere problemen. Ze vragen om hoogwaardige adviezen die bovendien snel op tafel moeten liggen. Finance heeft immers een centrale plek binnen de zorg. Heb je vragen rondom impairment, financiering of de doorrekening van zorginitiatieven? Of wil je forecasts opstellen, handvatten voor performance verbetering of risicomanagementbeleid? Wij kunnen je helpen!

We maken doordachte analyses, maar houden desondanks het tempo erin.
We hebben een breed netwerk van financiële specialisten.
AAG-experts zijn thuis in de zorgsector.
En ervaren als we zijn, weten we abstracte opgaves te vertalen in concrete oplossingen.
Basis op orde

We zorgen voor efficiëntie en dat je voldoet aan wetten en regels.

Inzicht in performance

Een accurate administratie geeft de juiste inzichten in performance.

Verbeteren

Van beheersen naar sturen en verbeteren dankzij betrouwbare informatie.

Toekomstgericht

We verleggen de focus van het verleden (rapporteren) naar het heden (adviseren). Dat doen we vanuit een stabiele basis, met de juiste inzichten en met gerichte verbeteringen.

Finance, Verantwoording & Business control-expertises

Heb je tijdelijke ondersteuning nodig van interim professionals? Of wil je juist structureel financiële vraagstukken uitbesteden? Dankzij onze uiteenlopende expertises kunnen we je in beide gevallen uitstekend helpen.

Financiële administratie & verantwoording

Onze specialisten zorgen ervoor dat je nooit voor financiële verrassingen komt te staan. We stellen jaarrekeningen op, geven je maandelijkse stuurinformatie en verwerken de dagelijkse administratie.

Performance verbetering & business control

Hoe groter de uitdaging, hoe groter de vraag naar toekomstscenario’s. De blik van onze business controllers is dan ook altijd gericht op vooruit. Samen met hun zorgkennis en proactieve houding maakt ze dat de ideale sparringpartner.

Investeren & financieren

Bij een toekomstscenario horen vaak investeringen of financieringen, want je moet de plannen natuurlijk wel kunnen waarmaken. AAG-experts kennen de weg in het financiële landschap en pluizen alles voor je uit.

Samen de zorg beter maken?

Finance, Verantwoording & Business Control is slechts één van onze expertises. We helpen zorgorganisaties op veel meer gebieden om hun bedrijfskundige processen te verbeteren. Op welk vlak we ons ook begeven: we verbinden mensen, processen en systemen optimaal, zodat je medewerkers en jij kunnen uitblinken. Zullen we samen de zorg beter maken?

Contact

Maak kennis met onze experts

Meer weten over oplossingen voor financiële uitdagingen in de zorg? Neem contact met mij op!

Bram Venhuizen

manager finance, verantwoording & business control

Neem direct contact op

Opleidingen

We leren elke dag bij. Die kennis delen we graag via onze opleidingen.

Lees verder

Klantcases

Hoe we andere zorgorganisaties hebben geholpen? Laat je inspireren!

Lees verder

Producten

AAG-producten en diensten tillen processen naar een hoger niveau.

Lees verder

Veelgestelde vragen

We begrijpen goed dat dit kan leiden tot een kwetsbare bedrijfsvoering en de basis moet natuurlijk op orde zijn. Deze kwetsbaarheid wordt door AAG opgelost door:

  • de inzet van een interim professional;
  • het overnemen van (een deel van) de financiële processen;
  • optimaliseren van de financiële processen, zodat het werk in de toekomst eenvoudiger wordt.

Wij denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat de gegevens betrouwbaar worden en er snelheid wordt aangebracht in het proces. Zo komt de basis op orde en is er een accurate administratie. De juiste cijfers zijn dan nog een fluitje van een cent. Dat geeft niet alleen inzicht in de performance maar geeft ook betrouwbare informatie op basis waarvan toekomstige plannen kunnen worden gemaakt.

Niet alleen voor de korte maar zeker ook voor de lange termijn is het belangrijk om te weten of een investering financieel kan worden gedaan. Bovendien nemen de financiële uitdagingen in de zorg toe en dat maakt de roep om toekomstscenario’s groter. We helpen je graag bij het opstellen van een businesscase om meerdere scenario’s uit te werken.

Door je aan te melden voor onze nieuwsbrieven, ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Daarnaast delen we onze kennis door het geven van opleidingen. Toch aanvullend advies nodig? Dan denken onze experts graag met je mee.

Daar komen we achter door het uitvoeren van een scan. Op basis van de resultaten adviseren we je en richten we oplossingen samen in.

De focus ligt niet langer op het verleden maar op de toekomst. Op basis van betrouwbare informatie over de performance van jouw organisatie, helpen wij met forecasten. Zo kunnen gefundeerde keuzes worden gemaakt die de koers van de organisatie bepalen.

Search