Skip to content

Ruben Mosink

financial consultant

Als financial consultant ben ik gedreven om mijn huidige ervaring en kennis te gebruiken om een positieve bijdrage te leveren aan de beleidsvoering van zorgorganisaties binnen Nederland. Daarnaast ben ik leergierig en streef ik ernaar mijn competenties en capabiliteit te vergroten met behulp van o.a. de interne expertise bij AAG.

Tijdens het volgen van de bacheloropleiding Bedrijfskunde en masterstudie Strategisch Management aan de Radboud Universiteit te Nijmegen heb ik kennis opgedaan betreffende bedrijfskundige en financiële materie. Vanuit mijn financiële en bedrijfskundige expertise bied ik ondersteuning op locatie of adviseer ik op diverse vraagstukken om de bedrijfsvoering te verbeteren.

De dynamische en complexe aard van de zorgsector, het diverse netwerk en de ad hoc vraagstukken maken het dat ik met analytisch inzicht en kennis een toegevoegde waarde kan zijn bij zorgorganisaties. Op deze manier doel ik op het ontlasten van de zorg door bedrijfsvoering te verbeteren. Dat maakt het werk voor mij ontzettend waardevol.

Search