Ga naar hoofdinhoud
Bekijk alle opleidingen

Opfriscursus AAG Analytics

16 november

10.00 – 11.00 uur

Online

gratis

Maakt jouw organisatie al enige tijd gebruik van AAG Analytics, maar heb je nieuwe collega's in dienst die toegang hebben gekregen tot AAG Analytics? Of mogelijk is de Power-BI kennis weggezakt en dient deze opgefrist te worden? Hiervoor biedt AAG de Opfriscursus AAG Analytics aan.

Aanmelden

In het kort

Jouw organisatie maakt al enige tijd gebruik van AAG Analytics. Hoogstwaarschijnlijk zullen er sinds de start ook nieuwe collega’s toegang hebben gekregen tot AAG Analytics. Of mogelijk is de Power BI-kennis voor sommige collega’s weggezakt en dient die opgefrist te worden. Hiervoor biedt AAG een zogeheten opfriscursus AAG Analytics aan. In een uur tijd neemt AAG jouw collega’s mee langs alle basisfunctionaliteiten van Power-BI, zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van de Analytics omgeving. Daarnaast worden onder begeleiding van onze professionals ook een aantal oefeningen aangeboden.

Onderwerpen die in de training worden behandeld:

Binnen de AAG Analytics Power-BI omgeving leer je de volgende basisvaardigheden:

  • Filteren
  • Inzoomen en uitzoomen
  • Onderzoeken
  • Markeren
  • Exporteren
  • En andere handige Power-BI opties.

“Ervaar hoe je Power-BI eenvoudig onder de knie krijgt.”

Olger van Donk, BI consultant

Voor wie
Voor wie

Mensen die vanuit Analyser rol de app van AAG Analytics benaderen.

Eindtermen
Eindtermen

Na deze cursus ben je bekend met de basisvaardigheden Power-BI.

Studiebelasting en -materiaal
Studiebelasting en -materiaal

Voor dit webinar wordt van de deelnemers geen extra studiebelasting verwacht.

Er wordt geen geprint studiemateriaal verstrekt. Na afloop van deze opleiding ontvang je een evaluatieformulier van ons met het verzoek deze in te vullen en te versturen. Je krijgt daarna automatisch de link naar de presentatie en eventuele andere downloads per e-mail.

Programma

10.00Introductie en ontvangst
10.00 - 11.00Demonstratie gebruik Power-BI basisvaardigheden

Docenten

Vragen en contact

Meer weten over deze opleiding? Neem contact met mij op!

Contact

Offerte

Vraag een offerte voor een incompanytraining aan!

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

AAG Opleidingen bv is opgenomen in het register van het Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs (CRKBO). De opleidingen/webinars van AAG zijn daardoor vrijgesteld van BTW.
Cedeo verleent erkenningen voor Maatwerk Bedrijfsopleidingen en voor Open Bedrijfsopleidingen op basis van een tweejaarlijks klanttevredenheidsonderzoek. Van de ondervraagden moet minstens 80% ’tevreden tot zeer tevreden’ zijn over de samenwerking en de geboekte resultaten, minstens 10 organisaties moeten AAG beschouwen als ‘voorkeursinstituut’. AAG is sinds 1995 Cedeo-erkend.

Via deze pagina kun je alle informatie en voorwaarden vinden van AAG opleidingen. Vragen hierover? Neem contact op met opleidingen@aag.nl.

Aanmelden

16 november 2023
Zoeken