Skip to content

Jeanine de Vries

adviseur

Als facilitair adviseur werk ik samen met zorgorganisaties aan een succesvolle en gastvrije facilitaire bedrijfsvoering.

Mijn kracht zit in het projectmatig begeleiden, implementeren, realiseren en borgen van facilitaire projecten, advies- en veranderingstrajecten. Hierbij ondersteun en adviseer ik organisaties in het proces van visievorming tot aan het implementeren van nieuwe of hernieuwde (facilitaire) processen, diensten en werkwijze. Deze adviestrajecten belicht ik vanuit mijn eigen achtergrond, de hotellerie, én doe ik samen met de organisatie. Alleen dan creëer je draagvlak en bewustwording om iedereen mee te laten bewegen en verandering te adopteren.

Voor mij staat in ieder proces en vraagstuk de klant centraal. Van buiten naar binnen denken: eerst de klant, dan jouw werkproces. Dat is de methode die mij tekent als facilitair adviseur.

Dankzij mijn energie, enthousiasme en empathie zet ik organisaties in beweging én samen met mijn resultaat- en klantgerichtheid plus organisatorisch vermogen heb ik al veel zorgorganisaties naar volle tevredenheid ondersteund.

Search