Skip to content
Terug naar expertises

Business intelligence & Data science

Bedrijfsvoering in de zorg is intensief: je moet snel inspelen op veranderingen binnen en buiten de organisatie. Data helpt daarbij.

Lees verder Neem contact op

We geven data betekenis

Zorgorganisaties beschikken over een grote hoeveelheid aan data: geleverde zorgprestaties, kwaliteitsgegevens, in- en uitstroom van medewerkers, verlofsaldi en de locatiebezetting. Maar de expertise ontbreekt vaak om er iets mee te doen. Zonde, want deze gegevens kunnen je helpen om de organisatie te sturen, de juiste beslissingen te nemen én snel te schakelen. Laten we data betekenis geven.

We helpen je medewerkers met data op de juiste manier in te zetten.
We geven inzicht in hoe je bedrijfsrisico’s beheerst.
Uit onze koker: AAG Analytics, een dataplatform met Business Intelligence-tool (BI).
En we zetten Data Science in om voorspellingen te doen.
Tools

We zetten een dataplatform en een slimme Power BI-tool in.

Integratie

We koppelen data van alle domeinen: van financiën tot planning.

Eigen data

Stuurinformatie, zoals voedingskosten per cliënt en capaciteitsmanagement.

Waardevolle inzichten

Specifieke wensen uit de zorg- en welzijnsbranche vertalen naar praktische en kwalitatieve producten? Dankzij onze jarenlange ervaring en met de modernste technologieën geven we je waardevolle inzichten.

Business Intelligence & Data Science-expertises

We geloven heilig in de kracht van bedrijfsdata. Daarom zetten we die gegevens niet alleen voor je in, maar leveren we ook een bijdrage aan technologieën. Zo hebben we speciaal voor zorgorganisaties AAG Analytics ontwikkeld én investeren we in Data Science.

AAG Analytics

AAG Analytics is een krachtig dataplatform met een analysetool. Hiermee heb je altijd inzicht in financiële-, personele-, zorg- en planningsdata. Pluspunten van AAG Analytics: een kort implementatietraject en dus snel resultaat.

Data Science

Data Science combineert statistiek, informatica en domeinkennis tot geautomatiseerde methodes en algoritmes die waarde onttrekken uit (grote hoeveelheden) data. Hiermee kun je niet alleen monitoren en verklaren, maar ook voorspellen.

Samen de zorg beter maken?

Business Intelligence & Data Science is slechts één van onze expertises. We helpen zorgorganisaties op veel meer gebieden om hun bedrijfskundige processen te verbeteren. Op welk vlak we ons ook begeven: we verbinden mensen, processen en systemen optimaal, zodat je medewerkers en jij kunnen uitblinken. Zullen we samen de zorg beter maken?

Contact

Maak kennis met onze experts

Ook data betekenis geven aan data? Neem contact met mij op!

Erik Muskens

manager business intelligence & data science

Neem direct contact op

Opleidingen

We leren elke dag bij. Die kennis delen we graag via onze opleidingen.

Lees verder

Klantcases

Hoe we andere zorgorganisaties hebben geholpen? Laat je inspireren!

Lees verder

Producten

AAG-producten en diensten tillen processen naar een hoger niveau.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Het is belangrijk om te weten waarop je als organisatie wil sturen. Daarnaast moet je uniforme definities gebruiken zodat iedereen dezelfde taal spreekt. Door deze definities toe te passen in een dataplatform zoals AAG Analytics, krijg je toegang tot jouw stuurinformatie en heb je meteen de mogelijkheid om gerichte data-analyses te doen.

Ja, er is volledige vrijheid om rapportages naar eigen inzicht vorm te geven binnen ons dataplatform. Dit betekent dat juist de KPI’s die voor jouw zorginstelling van belang zijn op de voorgrond kunnen treden in je eigen rapportage. Daarbij is een organisatie dus nooit gebonden aan onze standaardrapportages.

Jazeker! In het managementrapport komen de gegevens uit alle systemen samen. We vatten deze gegevens samen op gemeenschappelijke attributen zoals tijd, kostenplaats of medewerker. Zodoende worden kruisverbanden van informatie uit verschillende systemen inzichtelijk.

Data kan patronen bevatten en op basis van deze patronen kunnen we voorspellingen maken over de toekomst. Door deze voorspellingen kun je vooruitkijken en beter anticiperen op wat komen gaat.

Search