Skip to content
Terug naar overzicht

Meer rendement uit zorghoreca

Datum in overleg

Programma op maat

Bij jou op locatie

In het kort

Voor veel zorgorganisaties is het betaalbaar maken (én houden) van zorghoreca een uitdaging. Of het nu gaat om een (huiskamer)restaurant, een brasserie of grand café: vaak wordt er verlies gedraaid. Bijvoorbeeld omdat er vanwege het scheiden van wonen en zorg steeds minder vraag is naar een maaltijdvoorziening. Hoe zorg je ervoor dat jouw zorghoreca winst maakt of op zijn minst betaalbaar wordt?

Is de horeca in jouw zorgorganisatie betaalbaar?

Het is belangrijk om alle facetten van de bedrijfsvoering kritisch te analyseren:

  • Past het hebben van zorghoreca nog wel in jouw visie?
  • Is jouw aanpak wel de juiste? Of past een ander concept beter bij jouw organisatie?
  • Heb je alle kosten inzichtelijk? Op welke kosten kun je besparen?
  • Benut je alle kansen? Hoe kun je zorgen voor meer omzet?

Tijdens deze training helpen wij je bovenstaande en vele andere vragen te beantwoorden. We gaan in op actuele trends en ontwikkelingen, ook in andere branches. Daarnaast reiken we je praktische handvatten aan waarmee je aan de slag kunt. Hierbij hebben wij maar één doel: méér rendement!

“Verhoog het rendement uit jouw zorghoreca met onze praktische handvatten en tips.”

Stijn Creemers, adviseur

Voor wie

Deze training is geschikt voor financieel en facilitair managers, managers voeding en hotelservices en bestuurders die verantwoordelijk zijn voor zorghoreca.

Eindtermen

Aan het eind van deze training kun je aan de slag met praktische handvatten en tools waarmee je direct het rendement van jouw zorghoreca kunt verbeteren.

Studiebelasting en -materiaal

Voor deze opleiding wordt van de deelnemers geen extra studiebelasting verwacht.

Er ligt een pen en blocnote voor je klaar. Er wordt geen geprint studiemateriaal verstrekt. Na afloop van deze opleiding ontvang je een evaluatieformulier van ons met het verzoek deze in te vullen en te versturen. Je krijgt daarna automatisch de link naar de presentatie en eventuele andere downloads per e-mail.

Programma

Dit is een incompanytraining met een programma op maat. Wij geven deze training bij jou of bij ons op kantoor, met uitsluitend deelnemers van jouw eigen organisatie. Het programma sluit aan op jouw specifieke situatie. Zo kun je de lesstof direct in jouw eigen omgeving of op je eigen situatie toepassen.

09.00 - 09.30Ontvangst
09.30 - 10.00Teamdiscussie: welke acties onderneemt u om het rendement van uw zorghoreca te verbeteren?
10.00 - 10.30Oplossingen: hoe kunt u uw rendement verbeteren?
10.30 - 10.45Pauze
10.45 - 12.00Casus
12.00Afsluiting

Vragen en contact

Meer weten over deze incompanytraining? Neem contact met mij op!

Contact

Offerte

Vraag een offerte voor een incompanytraining aan!

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Cedeo verleent erkenningen voor Maatwerk Bedrijfsopleidingen en voor Open Bedrijfsopleidingen op basis van een tweejaarlijks klanttevredenheidsonderzoek. Van de ondervraagden moet minstens 80% ’tevreden tot zeer tevreden’ zijn over de samenwerking en de geboekte resultaten, minstens 10 organisaties moeten AAG beschouwen als ‘voorkeursinstituut’. AAG is sinds 1995 Cedeo-erkend.

Alle opleidingen die AAG aanbiedt zijn ook incompany te volgen, met een programma op maat. Neem contact met ons op om jouw specifieke wensen te bespreken.

Incompany aanvragen?

Neem contact op!
Search