Skip to content
Terug naar overzicht

Excel-training op maat

Datum in overleg

Programma op maat

Bij jou op locatie

In het kort

Even iets uitrekenen… Of een lijstje maken en sorteren. Aanpassingen doen in een ontvangen Excel-document. Wie komt dat nou niet tegen in het dagelijkse werk?

In vrijwel elke organisatie is Excel een standaard, veelgebruikt programma. In de praktijk zien we echter dat sommige medewerkers onnodig ingewikkelde of tijdrovende handelingen uitvoeren voor zaken die met behulp van Excel snel opgelost worden. Het (goed) gebruiken van Excel helpt om sneller te werken, voorkomt onnodig overtypen van lijstjes en helpt bij het vermijden van rekenfouten. Daarom bieden wij Excel-trainingen aan speciaal voor medewerkers in de zorg.

Basis en gevorderd

In de basistraining behandelen we de meest elementaire, veelgebruikte functies in Excel. In de training voor gevorderden breiden we de basiskennis uit met andere handige functies die jouw werkzaamheden vereenvoudigen.

“In één dagdeel op de hoogte van de meest elementaire functies van Excel.”

Sjoerd Simons, financial consultant

Zelf aan de slag

Het programma kent een hoog praktisch gehalte: je gaat dus zelf aan de slag met Excel. Voorafgaand aan de opdrachten krijg je steeds een duidelijke instructie. Complexere handelingen loop je stap voor stap door met een kundige docent. Uiteraard is er ruimte voor inbreng van Excel-documenten van jouw organisatie waar je graag beter mee wilt werken. In verband met de praktische aard van de training werken we in groepjes van maximaal 10 deelnemers.

Excel – Basis Excel – Gevorderd
Vereiste basiskennis Enige ervaring met Windows en MS Office Gebruikerservaring met Excel, bijvoorbeeld invoeren tekst en getallen, rekenen met cellen, opmaken van cellen en eenvoudige functies als de SOM-functie.
Leerdoelen In één dagdeel leer je: In één dagdeel leer je:
gegevens invoeren rekenen met (samengestelde) formules
cellen opmaken analyseren van een dataset
rekenen met cellen en formules voorwaardelijke opmaak
formules kopiëren foutmeldingen oplossen
foutmeldingen oplossen grafieken (op)maken
afbeeldingen invoegen draaitabellen maken
grafieken maken
printen
Voor wie

Deze trainingen zijn geschikt voor alle medewerkers van zorgorganisaties die regelmatig met Excel (gaan) werken en hun kennis hiervan willen uitbreiden. In verband met de praktische aard van de training werken we in groepjes van maximaal 10 deelnemers.

Eindtermen

Na afloop van de training ken je de elementaire, veelgebruikte functies in Excel en weet je hoe je Excel kunt gebruiken om jouw dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen.

Studiebelasting en -materiaal

Voor deze opleiding wordt van de deelnemers geen extra studiebelasting verwacht.

Er ligt een pen en blocnote voor je klaar. Er wordt geen geprint studiemateriaal verstrekt. Na afloop van deze opleiding ontvang je een evaluatieformulier van ons met het verzoek deze in te vullen en te versturen. Je krijgt daarna automatisch de link naar de presentatie en eventuele andere downloads per e-mail.

Programma

Dit is een incompanytraining met een programma op maat. Wij geven deze training bij jou of bij ons op kantoor, met uitsluitend deelnemers van jouw eigen organisatie. Het programma sluit aan op jouw specifieke situatie. Zo kun je de lesstof direct in jouw eigen omgeving of op jouw eigen situatie toepassen.

Docenten

Vragen en contact

Meer weten over deze incompanytraining? Neem contact met mij op!

Contact

Offerte

Vraag een offerte voor een incompanytraining aan!

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Cedeo verleent erkenningen voor Maatwerk Bedrijfsopleidingen en voor Open Bedrijfsopleidingen op basis van een tweejaarlijks klanttevredenheidsonderzoek. Van de ondervraagden moet minstens 80% ’tevreden tot zeer tevreden’ zijn over de samenwerking en de geboekte resultaten, minstens 10 organisaties moeten AAG beschouwen als ‘voorkeursinstituut’. AAG is sinds 1995 Cedeo-erkend.

Alle opleidingen die AAG aanbiedt zijn ook incompany te volgen, met een programma op maat. Neem contact met ons op om jouw specifieke wensen te bespreken.

Incompany aanvragen?

Neem contact op!
Search