Skip to content

Roger Boersma

adviseur

Als adviseur richt ik mij op de ontwikkeling van de slimme zorgomgeving van morgen.

Door een integrale benadering en de juiste balans tussen oud en nieuw creëer en implementeer ik samen met de klant innovatieve strategieën en concepten die organisaties optimaal voorbereiden op de toekomst. Doel hierbij is te allen tijde waardecreatie, zowel voor de zorgorganisatie als zijn of haar klant.

Wat mijn functie ontzettend uitdagend maakt is de multidisciplinariteit. Het ontwikkelen van een goed concept vergt naast kennis over onderzoek en ontwerp namelijk ook kennis over onderhoud, beheer en organisatie. Juist door nét een stapje verder te kijken kunnen duurzame concepten en strategieën worden ontwikkeld die niet alleen vandaag de dag van toepassing zijn, maar ook op lange termijn.

Daarnaast blijft het een genoegen om mensen te verwonderen en om gezamenlijk met de klant oplossingen te mogen ontdekken. Waar uitkomsten vaak in het grote worden gezocht zijn ze in veel gevallen ook in het kleine te vinden. Een geslaagde transformatie hoeft daarom niet altijd een radicale transformatie te betekenen, maar kan ook een goede mix zijn tussen conservatief en progressief, tussen analoog en digitaal en tussen traditioneel en baanbrekend. Juist dát maakt mijn functie leuk!

Search