Skip to content

Michel van Tilborg

senior adviseur

Inkoop is van oudsher een belangrijk en effectief onderdeel van de bedrijfsvoering. Inkoop voorkomt risico’s en waakt voor te hoge kosten. Daarbij zorgt Inkoop voor verduurzaming en draagt bij aan een efficiënte backoffice. En als laatste benoem ik de belangrijkste en daarmee blijft deze het meest bij jou in herinnering; Inkoop verbindt de wensen van de cliënten en medewerkers (de zorgorganisatie) met de markt van producenten en leveranciers.

Als senior adviseur heb ik de taak om bij opdrachtgevers de inkooporganisatie te adviseren en vooruit te helpen. Dit advies geef ik op strategisch en tactisch niveau. Door de kennis en ervaring op het gebied van Inkoop en de mogelijkheden van koppeling met financiële systemen is AAG sterk op het gebied van contractbeheer (outsourcing) en contractmanagement. Daarnaast geef ik operationeel leiding aan het team van inkoopadviseurs van AAG.

Mijn ruime ervaring in de zorg in de vakgebieden huisvesting, facilitair en inkoop en de ervaring met de vragen vanuit zorg en welzijn, maar ook vanuit HR maken mij een complete inkoopadviseur. Ik ben loyaal, gedreven en haal het beste voor de zorgorganisatie uit leveranciers.

Search