Skip to content

Mathijs Ras

adviseur

Als adviseur houd ik me bezig met vraagstukken over het inrichten van werkprocessen en hoe de principes van lean daarbij kunnen helpen. Dit geef ik samen met de klanten vorm. Zij waarderen mijn kennis van veranderprocessen gecombineerd met mijn brede, inhoudelijke kennis van het vakgebied.

Ik sta voor een professionele invulling van de klantvraag door mee te denken met de opdrachtgever, samen te werken en verbinding te zoeken. Maar ook kritisch te zijn als de situatie daarom vraagt. Of het indien nodig “opschudden” van processen en werkwijzen. Ook voor detachering en interim-management ben ik beschikbaar en heb hier door de jaren heen veel werkervaring in opgedaan.

Het meest uitdagende in mijn werk is het verschil tussen organisaties en de vragen en eisen die men heeft: keuzes als zelf uitvoeren van de facilitaire dienstverlening, uitbesteden of samenwerken. Centraal of decentraal organiseren van de dienstverlening. Kortom: het facilitaire proces van mijn klanten morgen beter maken dan vandaag, samen met alle betrokkenen. Dat maakt het leuk opdrachtgevers te ontzorgen!

Search