Ga naar hoofdinhoud

Marit Roovers

business consultant

Als business consultant op het gebied van zorglogistiek en –registratie spring ik in op de zorgadministratie om een helpende hand te bieden. Dit is nodig om werknemers te ontlasten en werkvoorraden mee op te pakken om verdere achterstand, met alle gevolgen van dien, te voorkomen.

Wanneer ik bij een organisatie kom, pak ik snel het werken met het ECD op. Naast het berichtenverkeer met gemeentes en zorgkantoren, zorg ik ook samen met de medewerkers van de zorgadministratie voor de indicaties. Mijn werkervaring bij het zorgkantoor draagt er aan bij dat ik eenvoudig de weg door de regelgeving en processen van de Wlz weet te vinden.

Door bij verschillende zorgorganisaties te mogen werken, zie en hoor ik veel verschillende dingen. Ik vind het persoonlijk erg leuk om hetgeen ik de ene dag bij zorgorganisatie X geleerd of ontdekt heb, de volgende dag bij zorgorganisatie Y ook over te kunnen dragen en de week erna weer vice versa. Zo kan ik bijdragen aan het vergroten van de beschikbare kennis en het optimaliseren van de werkzaamheden binnen de zorgorganisaties, van hele kleine tot grote dingen.

Zoeken