Skip to content

Marit Roovers

business consultant

Als business consultant ligt mijn kennis op het gebied van zorgcontrol om zo organisaties te helpen grip te krijgen op hun opbrengsten. Dit kan zowel op het vlak van zorgcontractering als zorgadministratie of planning en control zijn. En altijd met aandacht voor de onderlinge samenhang tussen die verschillende aandachtsgebieden.

Ik handel vanuit een open en praktische blik. Daarnaast denk ik graag vanuit processen in plaats van afdelingen, om ervoor te zorgen dat er geen eilandjes worden gecreëerd. Ik maak dan ook gemakkelijk verbinding ongeacht de vraag.

Door bij verschillende zorgorganisaties te mogen werken, zie en hoor ik veel. Daarnaast krijgen we vanuit AAG veel mogelijkheden tot kennisontwikkeling. Persoonlijk vind ik het erg leuk om hetgeen ik de ene dag bij zorgorganisatie X toegepast of ontdekt heb, de volgende dag bij zorgorganisatie Y ook over te dragen en de week erna weer vice versa. Zo kan ik bijdragen aan het vergroten van de kennis en het optimaliseren van de processen binnen zorgorganisaties, van hele kleine tot grote dingen.

Search