Ga naar hoofdinhoud

Margot van Teeffelen

consultant capaciteit, planning & beheer

Het werken in de zorg is echt mijn ‘ding’. Ik werk inmiddels al meer dan 30 jaar in de zorg en dat doe ik met veel plezier. Eerlijk gezegd was ik het liefst verpleegkundige geworden. Het is anders gelopen, maar niet minder leuk. Ik heb mijn plek in de loop der jaren gevonden.

Na de middelbare school heb ik de Laboratoriumschool gedaan en vervolgens ruim 20 jaar als analist op 2 labs gewerkt in 2 ziekenhuizen, met veel plezier. De zorg voor de patiënt en het analyseren was een goede combi voor mij. Op een gegeven moment was ik toe aan een volgende stap; ik werd personeelsplanner voor een grote afdeling in het ziekenhuis. Ik kon mijn analytisch vermogen goed gebruiken als personeelsplanner en begreep de druk op de zorg. In mijn rol als personeelsplanner ontwikkelde ik mij en mijn rol werd anders, projectmatiger. De rol van projectleider beviel mij steeds beter. Op gegeven moment kwam de vraag; ga ik hiermee verder…?

Toen kwam AAG op mijn pad en wat heb ik het hier naar mijn zin, wat een goede keus! Bij AAG kan ik mij verder ontwikkelen als projectleider, werk ik ook nog als planner én ik werk in de zorg. Hoe fijn kan het zijn! Daarnaast krijg ik kansen, die ik met beide handen aanpak. Bij mijn werk hoort ook het geven van scholingen en trainingen. Het delen van kennis en ervaringen met andere (beginnende) planners is voor mij van grote toegevoegde waarde.

Het werken voor verschillende zorgorganisaties zorgt ervoor dat mijn werk erg afwisselend is. Daarnaast leer ik iedere keer weer van een zorgorganisatie. Elke organisatie heeft een andere cultuur en werkwijze. Dit kan ik dan gebruiken bij een andere organisatie. Zo blijf je heel alert en is het werk zeer divers.

AAG is een fijne werkgever; goede arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden tot het volgen van opleidingen, goede ontwikkelingskansen voor de medewerkers. Ik werk in een fijn team met leuke collega’s en naast ons werk hebben we ook gezellige uitstapjes met elkaar. Met veel plezier ga ik naar mijn werk en leer ik iedere dag weer.

Zoeken