Ga naar hoofdinhoud

Lieke van Uden

business consultant

Als business consultant zorglogistiek en -registratie draag ik er graag zorg voor dat organisaties hun geleverde zorg betaald krijgen door de financier. Dit doe ik door het toepassen van de zorgcontrolcyclus. Binnen zorgcontrol wordt het proces van afspraken maken met een financier tot en met de verantwoording van de productie geborgd. Ik benader dit vanuit meerdere afdelingen en verbind deze afdelingen aan elkaar waar nodig. Ik kijk mee naar de knelpunten en hiaten om tot een goede oplossing te komen.

Daarnaast neem ik ook regelmatig de rol van projectleider op mij. Denk aan een implementatie van een nieuw ECD of de implementatie van een nieuwe financieringsvorm binnen een zorgorganisatie. Dit vraagt vaak een nauwe samenwerking tussen verschillende afdelingen binnen de ondersteunende diensten en het primaire proces. Ik breng deze in een project graag bij elkaar.

Ik mag door dit werk bij veel zorgorganisaties komen. Dit maakt mijn werk erg afwisselend en uitdagend. De vele ervaringen die ik hier op doe, gebruik ik om jouw zorgadministratie te kunnen helpen!

Zoeken