Skip to content

Guus van den Berg

adviseur

Met een bouwkundige achtergrond als adviseur zorgvastgoed, ben ik bedreven in het bijdragen aan duurzame en efficiënte oplossingen in de zorgsector. Ik ben betrokken bij vastgoedvraagstukken op strategisch en tactisch vlak. Ik heb hierin een focus op het ondersteunen van organisaties met het opzetten van hun verhuurorganisatie. Dit reikt van het meedenken in het vormgeven van de processen tot het opstellen van een jaarlijkse servicekostenafrekening conform wet- en regelgeving.

Daarnaast ondersteun ik ook (zorg)organisaties met het inschatten van de markt. Hierin stel ik samen met organisaties de vastgoedopgave scherp, nu en in de toekomst, aan de hand van de AAG Zorgvraagprognosescan. Verder ben ik ook betrokken in het meten van financiële prestaties van vastgoed, op totale portefeuille niveau, dan wel in de vorm van een business case.

Ik vind mijn functie door de vele afwisseling leuk en uitdagend. Ik haal er voldoening uit als mijn inzet een nuttige en gewaardeerde bijdrage oplevert voor de zorg.

Search