Skip to content

Gerjan Kampman

adviseur

Als adviseur zorgvastgoed bied ik deskundige ondersteuning, advisering en begeleiding aan maatschappelijke organisaties met betrekking tot hun huisvesting.

Hierbij sta ik (voornamelijk) zorgorganisaties bij in de vorming van het (strategisch) huisvestingsbeleid en de vertaling van het beleid naar de verschillende huisvestingsinitiatieven. Ik ben gespecialiseerd in de financiering en wet- en regelgeving omtrent wonen, zorg en welzijn. Dit zet ik als adviseur in voor portefeuilleanalyses, het opstellen van businesscases, programma’s van eisen en (financiële) haalbaarheidsonderzoeken, voornamelijk gericht op de praktische invulling van (zorg)huisvesting.

In mijn werk ligt het accent op directe verbeteringen voor de organisatie en daarmee hun klanten. Ik vind het belangrijk om te komen tot een goed resultaat van het advies, product en gebouw, maar ook om een hoge mate van tevredenheid bij de opdrachtgever te behalen. Samen met de organisatie langjarige optimalisaties uitwerken is een blijvende uitdaging. Opdrachtgevers kiezen mij voor mijn oplossingsgerichtheid en inzicht in processen. Als adviseur begeef ik me op het grensvlak van organisatie en vastgoed en ben ik procesgericht.

Mijn kennis en kunde zet ik in voor diverse organisaties door het hele land en de ervaringen die ik daarbij opdoe kan ik ook direct weer elders inzetten. Samen de woonomgeving verbeteren voor de cliënten is mijn belangrijkste drijfveer.

Search