Skip to content

Esther Adriaansen

senior adviseur

Als adviseur ondersteun ik organisaties in zorg en het maatschappelijk middenveld op gebied van vastgoedvraagstukken. Je kunt bij mij terecht voor thema’s als scheiden van wonen & zorg, het tot stand brengen van een strategisch vastgoedplan of het ontwikkelen van een klantgericht woon/werkconcept.

Huisvesting is meer dan vier muren en een dak. Het draagt bij aan de kwaliteit van leven en werken. Het is een strategische vertaling van visie, ambities en doelen en biedt een middel om deze te realiseren. Dit kan niet bestaan zonder het in de context te plaatsen van mens, markt en omgeving.

Door naast mijn klant te staan, help ik ze samenhang te vinden in al deze elementen en dit te vertalen in een realistisch, toekomstbestendig en financieel haalbaar vastgoedplan of concept. Resultaatgericht, maar het proces om tot dit resultaat te komen is minstens zo belangrijk. Het is tenslotte van belang dat plannen en uitgangspunten gedragen worden binnen de organisatie.

Mijn kracht ligt in het verbinden van mens en materie. Ik heb het genoegen deel uit te maken van een team gedreven professionals, waarmee ik een berg kennis en ervaring mag delen met onze klanten. Samen bieden wij meerwaarde en voegen we werkelijk iets toe, dat is wat mij drijft!

Daarnaast deel ik mijn kennis en expertise als lid van het Expertteam Huisvesting Aandachtsgroepen (EHA). De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) voert het EHA uit in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties (BZK). Hier lees je er meer over.

Search