Skip to content

Ellis Vlessert

business consultant

Als business consultant ondersteun ik samen met mijn collega’s zorgorganisaties in het tijdig en volledig declareren van de door hun geleverde zorg.

Dit doe ik op verschillende manieren, bijvoorbeeld door heel praktisch te helpen bij het declaratieproces aan gemeenten. Maar het is breder dan dat; om alle inkomsten waar je als zorgorganisatie recht op hebt ook daadwerkelijk te ontvangen, moet ervoor gezorgd worden dat er door de zorgmedewerkers ook goed geregistreerd wordt én dat ‘achter de schermen’ ook alles op orde is. Ik ondersteun zorgadministraties met allerlei activiteiten; van het samen zorgen voor de aanwezigheid van indicaties tot het bijhouden van een ECD. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, want een zorgadministratie krijgt steeds meer taken en verantwoordelijkheden!

De afwisseling in mijn werk vind ik enorm leerzaam en uitdagend. Geen dag is hetzelfde door deels de aard van de werkzaamheden, maar ook door de verschillende organisaties waar ik een blik in de keuken mag werpen. Ik merk dat zorgorganisaties ook behoefte hebben om te horen wat er bij anderen speelt en hoe daarmee wordt omgegaan. Door de combinatie van hun deskundigheid en ervaring en mijn opgedane inzichten en frisse blik zorgen we samen voor een optimale inrichting van de zorgadministratie! 

Search