Skip to content

Corné de Zeeuw

junior consultant capaciteit, planning & beheer

Tijdens mijn studie logistiek enginering kwam ik voor het eerst echt in aanraking met de zorg door een ziekenhuistraject met een naaste. Tijdens dit traject viel mij gelijk op dat er nog een hoop verbeterd zou kunnen worden in de zorgsector. Ik ben me toen in mijn studie meer gaan focussen op de zorglogistiek. Na twee mislukte pogingen (wegens corona) om een stage te vinden in de zorgsector kwam tijdens mijn zoektocht naar mijn derde stage AAG op mijn pad. Hoewel hier de nadruk wat minder op ziekenhuiszorg ligt had ik wel gelijk het gevoel dat ik hier iets kon betekenen voor de zorgsector.

Tijdens mijn stage heb ik al mogen proeven hoe er vanuit AAG alles aan wordt gedaan om de bedrijfsvoering in de zorg een stukje beter te maken. Dit was voor mij dan ook de beweegreden om na mijn stage te gaan werken binnen een bedrijf dat zich met man en macht in zet voor zo’n mooi doel: “Het verbeteren van de bedrijfsvoering in de zorg”.

In een tijd van arbeidskrapte is het voor alle sectoren lastig om voldoende personeel in dienst te hebben. Dit is in de zorgsector dan ook zeker te merken. Als junior consultant capaciteit, planning en beheer is het dan ook altijd een uitdaging om het plan- en roosterproces zo optimaal in te richten. Op deze manier kan de bestaande formatie zo efficiënt mogelijk worden ingezet. Zo probeer ook ik de zorgsector een stukje te ondersteunen.

Het geeft mij een goed gevoel dat ik hiermee niet alleen de medewerkers van de zorgorganisaties help met de planning maar ook indirect de dag van de cliënten een stukje beter maak.

Search