Skip to content

Carolien Vermaas

senior adviseur

Mijn naam is Carolien Vermaas en ik ben senior adviseur zorgvastgoed bij AAG. Ik adviseer zorgorganisaties, woningcorporaties en andere partijen over (zorg)vastgoed en seniorenhuisvesting. Na 10 jaar actief te zijn geweest in het commerciële vastgoed (ontwikkelen & beleggen) en 10 jaar in de corporatiesector en zorgwereld, wordt het nu tijd om deze werelden met elkaar te verbinden.

Als senior adviseur zorgvastgoed heb ik niet alleen oog voor de stenen, maar vooral ook voor de mensen die er gaan wonen, werken of samenwerken. Nieuwbouw of renovatie van vastgoed/huisvesting kost veel tijd, geld en energie. Een mooi moment dus voor een organisatie om met diverse ideeën écht aan de slag te gaan zoals nieuwe concepten voor zorg, ICT, diensten, de verbinding met de wijk eromheen, of om het samenwerken in de huisvesting tot uiting te laten komen. Dit kan in het uiteindelijke ‘product’ maar ook zeker door de aanpak van een goed proces.

Om de zorg en ook de ouderen zelf nog beter te adviseren, ga ik regelmatig in gesprek met verzorging, verpleging, behandelaren, de ouderen zelf en hun mantelzorgers. Maar ook met mijn collega’s worden ervaringen en inzichten gedeeld zodat we onze klanten nog beter kunnen adviseren!

Je mag mij altijd bellen om te sparren over zorg, senioren, gebouwen (bestaand, gepland) en het organiseren hieromheen (denk aan; weerstand, spanning, irritaties, onbekendheid, besluiteloosheid, etc.). Ik help organisaties met het inrichten van een heldere projectorganisatie, een scherp huisvestingsproces, toekomstgerichte samenwerkingsovereenkomst of tijdelijke support bij de afdeling huisvesting. Ik werk als bruggenbouwer tussen de strategie van een organisatie en de realisatie. Als Rotterdamse doe ik vooral graag mee en lever ik graag concrete adviezen op. Drinken we binnenkort een kop koffie?

Search