Ga naar hoofdinhoud

Bram Baselmans

manager vastgoed & duurzaamheid

Als manager werk ik samen met mijn team aan (complexe) strategische vastgoedvraagstukken voor zorgorganisaties en haar samenwerkingspartners.

Ik verbind strategische doelstellingen van de organisatie aan de vastgoedportefeuille van mijn klanten en help hen om met het vastgoed een bijdrage te leveren aan het behalen van die doelstellingen. Dit doen we door het schrijven van strategische vastgoedplannen, de ontwikkeling van nieuwe concepten of door het huidige vastgoed in goede conditie te houden. Hierbij zijn de aansluiting bij de markt en met name de wensen van de klant en gebruiker een steeds belangrijker aspect. Een breed gedragen planontwikkeling zorgt voor een toekomstbestendig pand waarin goede zorg geleverd kan worden, maar dat zeker ook op een prettige manier gebruikt kan worden.

Mijn functie is erg afwisselend. Niet alleen is het ontzettend uitdagend om met een groot team van verschillende professionals en specialisten te werken, maar ook de veranderende markt geeft uitdagingen. Er komt steeds meer beleidsvrijheid voor (zorg)organisaties, wat ruimte geeft om onderscheidend in de markt te acteren. Daarmee is lang niet ieder zorggebouw meer bedacht vanuit dezelfde kaders en randvoorwaarden. Ontwikkelingen als het scheiden van wonen en zorg zorgen voor mooie nieuwe vastgoedinitiatieven en samenwerkingen tussen zorgorganisaties en woningcorporaties.

Zoeken