Skip to content

Birgitta Vrins

adviseur

Gedreven om duurzame impact te maken in de zorg. Als denker en doener hou ik ervan om de ander en mezelf scherp te houden. Energie haal ik uit het omzetten van ingewikkelde duurzaamheidsvraagstukken in toepasbare oplossingen die passen bij de cultuur en energie van de zorgorganisatie.

Duurzaamheid wordt vaak ervaren als iets extra’s, als iets wat opgelegd wordt en moet gebeuren vanuit wet- en regelgeving. Maar duurzaamheid is juist zoveel méér dan dat. Ik help zorgorganisaties om een context te creëren waarin mensen die er werken en de mensen die zorg ontvangen, automatisch de meest gezonde en duurzame keus maken.

Om dit te kunnen realiseren verdiep ik me goed in de zorgorganisatie en maak vervolgens gebruik van de principes van de gedragspsychologie om verandering in de context tot stand te kunnen brengen. Door het tekenen van de Greendeal Duurzame Zorg, committeren zorgorganisaties zich aan de Green Deal doelstellingen. En dat is fantastisch! Ik ben er trots op dat ik zorgorganisaties mag helpen om de Greendeal doelstellingen te bereiken en hen te bewegen naar duurzaamheid als een way-of-life.

Search