Skip to content

Antoinette van Alphen

manager

Inspelend op de vele veranderingen waaraan de zorgsector onderhevig is en de steeds kritischer wordende cliënt, lever ik enthousiast en professioneel mijn bijdrage aan het bedenken, bouwen & borgen van verandertrajecten binnen de zorg.

Mijn achtergrond ligt in de hotellerie. Vanuit die expertise ontwikkel en optimaliseer ik de bedrijfsvoering binnen een zorgorganisatie. Facilitaire processen zijn daarbij mijn specialiteit. Daarbij is ‘Niets is wat het lijkt’ mijn motto. Ik kijk graag verder dan een eerste indruk en ben kritisch op het hier en nu. Door inzicht in eigen bedrijfsvoering en handelen breng ik organisaties verder en verbeter. Ik bijt me vast in actuele vraagstukken en ga samen op zoek naar oplossingen. Niet voor de korte termijn, maar structureel, flexibel en gericht op de snel veranderende omgeving. Ik pas me daarbij makkelijk aan bij mijn omgeving en gesprekspartner.

Dankzij mijn vermogen om mensen en organisaties in beweging te krijgen,  mijn empathie, nuchtere kijk op zaken en ondernemersmentaliteit heb ik al veel zorgorganisaties naar volle tevredenheid ondersteund.

Search