Skip to content

Alexander Brand

manager vastgoed & duurzaamheid

Als manager werk ik samen met mijn collega’s aan (complexe) strategische vastgoedvraagstukken voor zorgorganisaties. Ik doe dit met veel enthousiasme en plezier in alle sectoren van de care, maar met een belangrijke focus op de gehandicaptensector en jeugdzorg.

Ik ga graag met zorgorganisaties op zoek naar de beste oplossingen voor hun vastgoedportefeuille. Hierbij is het voor mij van belang het unieke uit iedere zorgorganisatie beet te pakken en te vertalen naar concrete en realistische vastgoeddoelstellingen. Dit doe ik door het schrijven van strategische vastgoedplannen, het kwalitatief in kaart brengen van de huidige vastgoedportefeuille, de ontwikkeling van nieuwe concepten of door het huidige vastgoed in goede conditie te houden.

Ik vind mijn functie bijzonder en uitdagend. Bijzonder omdat ik de mogelijkheid krijg om met verschillende mensen te werken. Verrast worden door een goede visie, sterke mening of creatieve oplossing maken mij enthousiast. Uitdagend omdat de zorg en meningen over de zorg snel blijven veranderen. Er is niet één oplossing, één waarheid of één visie.

Search