Skip to content

Samenwerken, zelf doen of uitbesteden?

HR, ICT, vastgoed, finance: met onze interim experts maak je de verstandigste bedrijfskeuzes

De schoonmaak en de beveiliging besteed je al uit. Maar heb je er wel eens aan gedacht om een professional in te schakelen voor bijvoorbeeld de financiële administratie, een ICT-project of een HR-vraagstuk? AAG helpt je de voortgang van projecten en processen te waarborgen. Zo weet je zeker dat je steeds up-to-date bent.

Ontspannen bedrijfsvoering

AAG zorgt ervoor

Onze experts springen direct en moeiteloos in, voor een paar uur per week, voor de duur van een project of juist structureel. We ondersteunen je medewerkers à la minute, maar we zijn ook de sparringpartner voor directie en MT. Je kunt ons alles voorleggen op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Voordelen:

Continuïteit en kwaliteit
Je bespaart tijd en geld
Overzichtelijke managementinformatie
Een directe optimalisatieslag voor je organisatie
Meer ruimte voor jullie belangrijkste taak: goede zorg bieden
Neem contact op

Een kwalitatieve en kwantitatieve impuls

Samen kijken we welke werkzaamheden je zelf uitvoert en wat wij uit handen kunnen nemen. Van payroll consultant tot interim directeur bedrijfsvoering, van tijdelijk projectleider e-HRM tot vastgoedkenner: onze interim specialisten springen bij, adviseren en ontzorgen. Ze kennen de cao’s en wetswijzigingen op hun duimpje. En ze hebben een voelspriet voor de nieuwste ontwikkelingen in de zorg.

Zo is de continuïteit van je organisatie verzekerd, zonder structurele personeelskosten.

HR & Payroll

We stroomlijnen alle administratieve processen voor personeelszaken. Zodat zorgorganisaties ook de beste zorg bieden aan hun eigen medewerkers.

Lees verder

Finance, Verantwoording & Business control

Van impairment tot en met de doorrekening van zorginitiatieven. We vertalen en administreren financiële vraagstukken altijd naar concrete oplossingen.

Lees verder

Zorgcontrol & Zorgadministratie

De financiële verwerking van geleverde zorg is complex. Door zorgorganisaties hierbij te helpen, krijgen ze grip op deze processen.

Lees verder

Kennis & Actualiteit

Zo weet je zeker dat je niets mist.

Bekijk de hele kennisbank

Klantcases

Hoe we andere zorgorganisaties hebben geholpen? Laat je inspireren!

Search