Skip to content

Hoe verduurzaam ik mijn organisatie?

Duurzaam werken is geen keuze, maar een must. Ook in de zorg. AAG helpt je met de verplichte en de gewenste groene uitdagingen.

Je wilt vergroenen – en de overheid vraagt het ook: in de staan afspraken om de zorgsector te verduurzamen. Maar hoe maak je milieubewuste keuzes, zonder dat de hele organisatie op z’n kop moet?

Het is tijd voor een logisch en haalbaar stappenplan.

 

Wij doen het samen

De groene kijk van AAG

Verduurzamen staat boven aan je to do-lijst. Maar hoe begin je? En waar haal je de capaciteit vandaan? We snappen je vragen. Toch kun je legio milieubewuste keuzes maken met een directe en positieve impact op je budget, de agenda en de zorg. AAG helpt je de groene vraagstukken om te zetten in groene voordelen.

Het effect:

 

Stevige profilering als duurzame zorgorganisatie
Inspelen op toekomstige wetgeving
Direct inzicht in verduurzamingsmogelijkheden
Concrete plannen (geen luchtkastelen-aanpak)
Neem contact op

Omgeving, gebouw en gebruik

Wat zijn de lokale Green Deals in je omgeving? Zijn je gebouwen al Fitfor55? En hoe zit het met de afvalverwerking, het vervoer en het voedingsconcept? Samen brengen we in kaart wat nodig is om je groene plannen definitief van de grond te krijgen. Van een duurzaamheidsvisie tot een duurzaamheidstoetsing: AAG geeft je inzicht in je investeringen, de terugverdientijden en de CO2-reductie. En wil je advies op één specifiek onderwerp? Geen probleem, doen we ook.

Facilitair & Inkoop

Elke dag, een fijne dag voor cliënten en medewerkers. Met de juiste balans tussen servicegerichtheid en kostenefficiency.

Lees verder

Vastgoed & Duurzaamheid

We zijn koploper in vastgoedvraagstukken voor de zorg. Voor een duurzame bedrijfsvoering zijn zorgorganisaties bij ons dus aan het juiste adres.

Lees verder

Kennis & Actualiteit

Zo weet je zeker dat je niets mist.

Bekijk de hele kennisbank

Klantcases

Hoe we andere zorgorganisaties hebben geholpen? Laat je inspireren!

Search