Skip to content

Hoe organiseer ik mijn administratieve processen slimmer en beter?

Laat je administratie de organisatie dienen in plaats van dwarsbomen

De administratie. Soms krijg je er een punthoofd van. Want hoe zorg je ervoor dat je processen de zorgverlening optimaal ondersteunen? En hoe genereer je de juiste informatie op het juiste moment? AAG zorgt ervoor dat je administraties precies doen wat je verwacht. We matchen de processen met je strategie, de actuele ontwikkelingen en jullie primaire zorgproces.

Zo krijg je meer gedaan met minder gedoe.

Efficiënt administreren

Altijd up-to-date

Je administratie moet voldoen aan steeds hogere en andere eisen. Dus je wilt verantwoorde keuzes maken, zonder het primaire zorgproces overhoop te halen. Komt goed uit: dat willen wij ook. Wij ontwikkelen efficiënte processen, voor betere communicatie, minder papierwerk en meer kwaliteit.

Andere voordelen:

Uitgebreide kennis van alle gangbare systemen
Optimale ondersteuning van het zorgproces
Op elk gewenst moment toegang tot de meest actuele informatie
Zo nodig: interactieve sessies voor draagvlak en acceptatie
Neem contact op

Administratie volgt organisatie

Past je personeelsadministratie nog bij je werkgeverschap? Sluit de financiële administratie nog aan op je bedrijfsmodel? En hoe gebruik je de cijfers over je zorgprestaties, de kwaliteit, de klanttevredenheid en de wachtlijsten? Samen brengen we de administratieve verbeterkansen in kaart. Want als je alle gegevens accuraat verwerkt, ontstaat een stevig fundament voor je bedrijfskeuzes. En heb je onvoldoende capaciteit? Besteed dan de hele klus aan ons uit. Financiën, HRM, facilitair, business intelligence: onze specialisten kennen de weg en helpen je snel uit de brand.

HR & Payroll

We stroomlijnen alle administratieve processen voor personeelszaken. Zodat zorgorganisaties ook de beste zorg bieden aan hun eigen medewerkers.

Lees verder

Capaciteit & planning

De planning van medewerkers is een zorg op zich. Als schakel tussen de vraag en de beschikbare capaciteit, nemen we die zorg graag uit handen.

Lees verder

Business intelligence & Data science

Met AAG Analytics geven we betekenis aan data. Die gebruiken we vervolgens om de beste keuzes te maken, voor vandaag én morgen.

Lees verder

Zorgcontrol & Zorgadministratie

De financiële verwerking van geleverde zorg is complex. Door zorgorganisaties hierbij te helpen, krijgen ze grip op deze processen.

Lees verder

Finance, Verantwoording & Business control

Van impairment tot en met de doorrekening van zorginitiatieven. We vertalen en administreren financiële vraagstukken altijd naar concrete oplossingen.

Lees verder

Functioneel Beheer & Implementatie

We weten als geen ander welke software en applicaties nodig zijn voor een betere bedrijfsvoering. En we richten de systemen ook nog eens effectief in.

Lees verder

Kennis & Actualiteit

Zo weet je zeker dat je niets mist.

Bekijk de hele kennisbank

Klantcases

Hoe we andere zorgorganisaties hebben geholpen? Laat je inspireren!

Search