Skip to content

AxionContinu

Woonzorgcentrum De Bijnkershoek in Utrecht was toe aan een grondige renovatie. Het gebouw, dat stamt uit 1978, voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd; daarover waren alle betrokkenen het eens. De uitdaging: de renovatie moest plaatsvinden terwijl De Bijnkershoek bewoond was. Een groot aantal bewoners heeft intensieve zorg nodig. Een interessante uitdaging voor facilitair manager Frans Tienhooven én voor AAG-adviseur Peter van Dijk. Beiden kijken tevreden terug op het project. Niet alleen omdat het gebouw er weer 40 jaar tegen kan maar ook omdat het gelukt is binnen het bouwbudget te blijven. In deze klantcase blikt Frans Tienhooven terug op het project en de bijdrage van Peter van Dijk.

Mohamed Asoud, Projectleider Beheer & Onderhoud bij Axioncontinu, heeft gedurende dit project vier jaar samengewerkt met AAG adviseur Peter van Dijk. Na aanleiding van deze samenwerking heeft Mohamed het AAG klanttevredenheidsonderzoek ingevuld.

Renovatie- en Verduurzamingsproject Bijnkershoeklaan

Dankzij de ondersteuning van Peter van Dijk hebben we een soepele uitvoering van ons renovatie- en verduurzamingsproject op locatie Bijnkershoeklaan ervaren. Peter’s expertise en toewijding hebben onze organisatie op cruciale momenten geleid en ondersteund. Zijn inzet heeft gezorgd voor aanzienlijke verbeteringen in onze efficiency, wat resulteerde in geoptimaliseerde kosten en gestroomlijnde processen.

Resultaten en Impact

  • Efficiency en Kostenoptimalisatie: De inzet van Peter van Dijk heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen op het gebied van efficiency. Zijn inzicht en doelgerichte aanpak hebben ons in staat gesteld kosten te optimaliseren en processen te stroomlijnen. Dit heeft geresulteerd in tastbare voordelen voor onze organisatie.
  • Verbeterde Zorgkwaliteit: Het werk van Peter heeft een directe impact gehad op het verbeteren van de zorg die we bieden. Door het project op locatie Bijnkershoeklaan hebben we onze faciliteiten kunnen moderniseren en verduurzamen. Dit zorgt voor een comfortabelere en milieuvriendelijkere omgeving voor onze patiënten en medewerkers, wat bijdraagt aan een betere kwaliteit van zorg en welzijn.
  • Sector Expertise: AAG was voor ons de ideale partner vanwege hun kennis van de zorgsector gecombineerd met hun projectmanagementvaardigheden. Peter van Dijk begreep onze specifieke behoeften en uitdagingen en wist een maatwerkoplossing te bieden die perfect aansloot bij onze doelstellingen en visie.

Aanbeveling van Mohamed Asoud

Ik zou AAG aanbevelen aan andere organisaties die op zoek zijn naar professionele en betrouwbare ondersteuning bij complexe projecten in de zorgsector. Het niveau van toewijding, expertise en resultaten dat we hebben ervaren met Peter van Dijk is ongeëvenaard.

Tot slot wil ik mijn oprechte dankbaarheid uitspreken aan Peter van Dijk voor zijn inzet en toewijding aan ons project. Zijn professionele aanpak, betrokkenheid en expertise hebben een positieve impact gehad op het succes van ons renovatie- en verduurzamingsproject op locatie Bijnkershoeklaan.”

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op.

Contact

Klantcases

Ontdek meer klantcases

Search