Skip to content
Terug naar kennisbank

Zorgondersteuning

De krapte op de arbeidsmarkt is iets dat veel zorgorganisaties bezighoudt. Het vinden, binden en boeien van medewerkers is een enorme uitdaging en de situatie lijkt steeds nijpender te worden. De schaarste van met name verzorgend personeel lijkt een structureel karakter te hebben die hand in hand gaat met de vergrijzing van de bevolking en de verzwaring van de zorgbehoefte. Door de coronapandemie lijkt dit probleem echter steeds groter te worden waardoor de toename van werkdruk en de afname van werkvreugde signalen zijn die steeds vaker en sterker hoorbaar zijn.

Heb jij echter wel een goed beeld van de werkzaamheden die in de zorgverlening uitgevoerd worden? Doen de juiste mensen de juiste dingen of zit er nog ruimte voor procesoptimalisatie, taakdifferentiatie en optimale planning en roostering van medewerkers? Allemaal vragen waar je niet zomaar het antwoord op hebt maar met deze whitepaper wel het antwoord op kan krijgen.

Download whitepaper 

Vul hieronder je e-mailadres in om de whitepaper Zorgondersteuning te downloaden.

Contact en vragen

We vertellen veel. Niet gek, want we hebben ook veel te bieden. Heb je een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Contact

Ontdek meer over AAG

Bekijk onze expertises en klantcases of lees meer over ons!

Onze expertises

Betere zorg begint met een goede basis. Benieuwd hoe we zorgorganisaties daarbij helpen?

Ja, zeker!

Klantcases

Hoe we andere zorgorganisaties hebben geholpen om de zorg beter te maken?

Laat je inspireren!

Wij van AAG

We helpen zorgorganisaties om hun bedrijfskundige processen te verbeteren.

Vertel me meer
Search