Skip to content
Terug naar kennisbank

Visma Raet en AAG verlengen succesvolle samenwerking

Persbericht

Visma Raet, marktleider in HR- en salarisoplossingen, en AAG, specialist in bedrijfsvoering voor zorgorganisaties, hebben vandaag aangekondigd dat zij hun succesvolle samenwerking voortzetten. Beide bedrijven hebben besloten om hun krachten te blijven bundelen om de bedrijfsvoering in zorgorganisaties te optimaliseren en te innoveren.

Hoogwaardige oplossingen

De verlenging van de samenwerking benadrukt de wederzijdse toewijding van Visma Raet en AAG aan het leveren van hoogwaardige oplossingen die de uitdagingen waarmee zorgorganisaties worden geconfronteerd, adresseren. Door de combinatie van geavanceerde technologieën en expertise op het gebied van HR en bedrijfsvoering, streven beide partijen ernaar om de efficiëntie te vergroten, kosten te verlagen en de algehele prestaties van zorgorganisaties te verbeteren.

Gerard Schiebroek, CEO van Visma Raet, zegt hierover:

“We zijn verheugd om onze samenwerking met AAG voort te zetten. Samen hebben we bewezen dat we waarde kunnen toevoegen aan zorgorganisaties door innovatieve oplossingen te bieden die inspelen op de unieke behoeften van deze sector. De verlenging van deze samenwerking versterkt onze inzet om de bedrijfsvoering in de zorg te blijven optimaliseren en zo bij te dragen aan de verbetering van de kwaliteit van zorg.”

Marcel Melenhorst, bestuurder van AAG, voegt toe:

“Onze samenwerking met Visma Raet heeft geleid tot significante verbeteringen in de bedrijfsvoering van zorgorganisaties. We zijn verheugd om deze succesvolle reis voort te zetten en gezamenlijk innovatieve oplossingen te blijven ontwikkelen die de zorgsector ondersteunen. Samen streven we naar continue verbetering en vooruitgang, waardoor zorgorganisaties zich nog meer kunnen richten op waar ze goed in zijn: zorg leveren.”

De verlenging van de samenwerking tussen Visma Raet en AAG markeert een belangrijke mijlpaal in de gezamenlijke inspanningen om de zorgsector te ondersteunen en te versterken. Beide partijen kijken uit naar de voortzetting van hun vruchtbare samenwerking en de impact die zij gezamenlijk zullen hebben op de bedrijfsvoering van zorgorganisaties.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit jouw vakgebied? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden

Contact en vragen

We vertellen veel. Niet gek, want we hebben ook veel te bieden. Heb je een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Contact

Ontdek meer over AAG

Bekijk onze expertises en klantcases of lees meer over ons!

Onze expertises

Betere zorg begint met een goede basis. Benieuwd hoe we zorgorganisaties daarbij helpen?

Ja, zeker!

Klantcases

Hoe we andere zorgorganisaties hebben geholpen om de zorg beter te maken?

Laat je inspireren!

Wij van AAG

We helpen zorgorganisaties om hun bedrijfskundige processen te verbeteren.

Vertel me meer
Search