Skip to content
Terug naar kennisbank

Salarisbegrotingsmodel 2025

De begrotingsperiode staat weer voor de deur, bij jou ook?
Elk jaar opnieuw probeer je in de begroting een zo goed mogelijk beeld te schetsen van de verwachte salariskosten voor het komende jaar. Dit is een tijdrovende klus waar je met steeds meer factoren rekening dient te houden. De afgelopen jaren zijn er veel bepalingen binnen de cao en de wet- en regelgeving gewijzigd, waardoor het opstellen van een solide salarisbegroting steeds ingewikkelder is geworden.

Hier komt het AAG Salarisbegrotingsmodel in beeld. Het Salarisbegrotingsmodel wordt door AAG onderhouden, waardoor je altijd op de hoogte bent van de meest recente cao bepalingen en wet- en regelgeving. Je leest eenvoudig de gegevens vanuit je salarispakket in, waarna je in één oogopslag alle relevante begrotingsgegevens voorhanden hebt. Aansluitend kun je de begroting eenvoudig klaarzetten voor verdere verwerking of aan jouw collega’s presenteren met de overzichtelijke standaard outputbladen.

Benieuwd naar het Salarisbegrotingsmodel van AAG en naar de nieuwe functionaliteiten of wil je hem bestellen? Kijk dan op onze website.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit jouw vakgebied? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden

Contact en vragen

We vertellen veel. Niet gek, want we hebben ook veel te bieden. Heb je een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Contact

Ontdek meer over AAG

Bekijk onze expertises en klantcases of lees meer over ons!

Onze expertises

Betere zorg begint met een goede basis. Benieuwd hoe we zorgorganisaties daarbij helpen?

Ja, zeker!

Klantcases

Hoe we andere zorgorganisaties hebben geholpen om de zorg beter te maken?

Laat je inspireren!

Wij van AAG

We helpen zorgorganisaties om hun bedrijfskundige processen te verbeteren.

Vertel me meer
Search