Skip to content
Terug naar kennisbank

(Her-)implementatie van het plansysteem

Iedereen die in een ziekenhuis of zorginstelling werkt, weet het: er gaat weleens wat mis met het plansysteem. Meestal gaat het om kleine onnauwkeurigheden, maar het probleem kan ook veel groter zijn.

Want hoeveel tijd en energie kost het als bijvoorbeeld een medewerker – of een groot aantal medewerkers – de onregelmatigheidstoeslag niet krijgt uitbetaald? Dan is het voor de leidinggevenden alle hens aan dek, want alle medewerkers willen natuurlijk het geld krijgen waar ze recht op hebben. Zo ver hoeft het niet te komen, maar dan moet het plansysteem wel goed en actueel ingeregeld zijn, vertelt Margot van Teeffelen, consultant capaciteit, planning en beheer bij AAG. Zij heeft de afgelopen jaren al in diverse organisaties de nodige ervaring opgedaan. Download hieronder de whitepaper ‘(Her-)implementatie van het plansysteem’ om het verhaal van Margot te lezen.

Download whitepaper 

Vul hieronder je e-mailadres in om de whitepaper: (Her-)implementatie van het plansysteem

Contact en vragen

We vertellen veel. Niet gek, want we hebben ook veel te bieden. Heb je een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Contact

Ontdek meer over AAG

Bekijk onze expertises en klantcases of lees meer over ons!

Onze expertises

Betere zorg begint met een goede basis. Benieuwd hoe we zorgorganisaties daarbij helpen?

Ja, zeker!

Klantcases

Hoe we andere zorgorganisaties hebben geholpen om de zorg beter te maken?

Laat je inspireren!

Wij van AAG

We helpen zorgorganisaties om hun bedrijfskundige processen te verbeteren.

Vertel me meer
Search