Skip to content
Terug naar kennisbank

Actief sturen met zorgcontrol

Zorgcontrol betreft het grip krijgen en houden op de zorgopbrengsten; van essentieel belang voor zorgorganisaties en, door het bewogen afgelopen jaar, actueler dan ooit.

In deze whitepaper laten wij nieuwe toepassingsmogelijkheden van zorgcontrol zien en nemen we je mee in de laatste ontwikkelingen omtrent zorgcontrol.

  • We staan stil bij de ontwikkelingen die AAG signaleert. Ontwikkelingen in de markt en ontwikkelingen binnen de bedrijfsvoering van zorgaanbieders.
  • We nemen je mee in de volwassenheidsniveaus van zorgcontrolprocessen en staan stil bij het toenemende belang van digitalisering van deze processen.
  • Tot slot geven we inzage in een selectie van kritieke prestatie-indicatoren (KPI’s) die jou als zorgorganisatie kunnen helpen om zorgcontrol in de praktijk toe te passen, het model te concretiseren en je handvaten te bieden om actief op de verschillende onderdelen van zorgcontrol te sturen.

Download whitepaper 

Vul hieronder je e-mailadres in om de whitepaper Actief sturen met Zorgcontrol te downloaden.

Contact en vragen

We vertellen veel. Niet gek, want we hebben ook veel te bieden. Heb je een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Contact

Ontdek meer over AAG

Bekijk onze expertises en klantcases of lees meer over ons!

Onze expertises

Betere zorg begint met een goede basis. Benieuwd hoe we zorgorganisaties daarbij helpen?

Ja, zeker!

Klantcases

Hoe we andere zorgorganisaties hebben geholpen om de zorg beter te maken?

Laat je inspireren!

Wij van AAG

We helpen zorgorganisaties om hun bedrijfskundige processen te verbeteren.

Vertel me meer
Search