Skip to content
Terug naar expertises

Zorgcontrol & Zorgadministratie

Zorgregistratie en verantwoording: dit moet correct, volledig en op tijd zijn. Wij helpen daarbij. En we maken het nog eenvoudig ook.

Lees verder Neem contact op

Geen uitdaging te groot

Het verantwoorden van zorg is complex. Registratie, rapportage en declaratie vindt plaats in verschillende systemen, gebaseerd op integrale processen. Je medewerkers krijgen daarbij bovendien te maken met meerdere zorgkantoren, verzekeraars, gemeenten en andere bedrijven, die uiteenlopende wet- en regelgeving en administratieve protocollen hanteren. Wij helpen je bij deze uitdagingen; voor ons is er geen enkele te groot.

We richten verantwoordingsprocessen effectief in en optimaliseren onderliggende processen.
We laten disciplines samenwerken bij de instroom, doorstroom en uitstroom van een patiënt.
We zorgen voor cruciale stuurinformatie met het juiste elektronisch patiëntendossier (ECD).
En we adviseren over optimalisatie en innovaties.
Experts Nathali en Arnoud denken graag met je mee
Administratie

Met actieve signalering en ondersteuning van het primaire proces.

Afspraken

We maken toekomstbestendige contract- en AO/IC-afspraken.

Advies en ondersteuning

Van plan van aanpak tot implementatie van nieuwe processen.

Juiste, tijdige en volledige verantwoording

Door zorg-administratieve processen te optimaliseren én aan te laten sluiten bij het integrale proces, zorgen we voor juiste, tijdige en volledige verantwoording. En dat borgen we in een gebruiksvriendelijke ECD.

Zorgcontrol & zorg- administratie-expertises

Heb je geen grip op de registratie en verantwoording van zorg? Tijdelijke onderbezetting? Of ben je ontevreden over het huidige ECD? Schakel dan een van onze experts in. We kunnen je ook adviseren bij ingrijpende wets- of koerswijzigingen.

Je kunt op ons rekenen bij:
zorgadministratie
advies en ondersteuning
tijdelijke invulling
ECD van A tot Z

Samen de zorg beter maken?

Zorgcontrol & Zorgadministratie is slechts één van onze expertises. We helpen zorgorganisaties op veel meer gebieden om hun bedrijfskundige processen te verbeteren. Op welk vlak we ons ook begeven: we verbinden mensen, processen en systemen optimaal, zodat je medewerkers en jij kunnen uitblinken. Zullen we samen de zorg beter maken?

Contact

Maak kennis met onze experts

Ook grip op de registratie en verantwoording van zorg? Neem contact met mij op!

Florian Maissan

manager zorgcontrol & zorgadministratie

Neem direct contact op

Opleidingen

We leren elke dag bij. Die kennis delen we graag via onze opleidingen.

Lees verder

Klantcases

Hoe we andere zorgorganisaties hebben geholpen? Laat je inspireren!

Lees verder

Producten

AAG-producten en diensten tillen processen naar een hoger niveau.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Ja dat kunnen wij zeker! Wij hebben een team van professionals klaar staan met ruime ervaring op alle aspecten van zorgcontrol en zorgadministratie. In de markt staan wij bekend als de partij die kwaliteit levert en weet waar het over gaat.

Dat zien wij helaas vaker bij zorgaanbieders. Het oerwoud van wet- en regelgeving en het proces van registratie naar declaratie en verantwoording is helaas complex. Wij kunnen helpen bij het creëren en bewaken van overzicht zodat jouw zorgorganisatie alle geleverde zorg ook echt vergoed krijgt.

Dat kan zeker, wij zijn een onafhankelijke partij met veel kennis van de (ECD) markt en wij kunnen helpen bij het analyseren van de huidige processen en systemen. Daarnaast kunnen wij ook het project van de selectie tot aan de implementatie van een nieuwe ECD leiden of ondersteunen. Altijd vanuit de kant van de zorgaanbieder waarbij wij jullie belangen behartigen.

Dat horen wij vaker en is een interessante vraag. Een goede procesuitwerking met heldere afspraken en tijdige controles zorgt voor grip. Een AO/IC handboek, procesuitwerking of risico matrix is ons niet vreemd en wij kunnen helpen bij het opstellen en verbeteren hiervan. Overigens hebben wij ook een opleiding waarbij wij binnen één dag dit onderwerp inhoudelijk doorlopen en de deelnemers voorzien van handige handvaten en tips om dit zelf op te pakken.

Absoluut! Het proces rondom de verantwoording van de zorg is steeds belangrijker en verdient de juiste aandacht binnen de organisatie. Wij denken regelmatig mee bij het uitzetten van de juiste koers, positionering en de professionalisering van dit bedrijfskundig proces binnen zorgorganisaties.

Search